Foto: Marieke Elsinga onthult hoe groot haar cup nu is

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga verklapt allerlei geheimen over haar lichaam nu ze moeder is. Die geheimen zijn schokkender dan je denkt!

Marieke Elsinga is officieel gelukkigste vrouw op aarde

Een aantal weken geleden kreeg Marieke Elsinga het mooiste cadeau dat ze zich kon wensen. Ze beviel van haar zoontje Jip en is sindsdien de gelukkigste vrouw op aarde. Ondanks de flinke optater die haar lichaam gehad heeft, is Marieke het alweer zat om stil te zitten thuis. Op haar Instagram is te zien dat ze er alweer lekker op uit trekt met de nieuwste aanwinst van haar gezin en ze voelt zich goed. Dat zij en haar partner Sander helemaal gek zijn op hun zoontje Jip is niet meer te missen. De tweede naam van hun kindje is Einte; vernoemd naar de vader van de dj. Vanaf nu zullen we waarschijnlijk alleen nog maar foto’s van Marieke zien samen met de baby en Sander. “Ik voel me goed, maar ik wil soms een beetje te veel.” zegt ze in een Interview met Linda.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga heeft last van lijf na bevalling

In hetzelfde interview met Linda. vertelt Marieke over haar lichamelijke ongemak sinds na de bevalling. Nadat ze vertelt dat ze soms nog een beetje te veel wil, gaat ze verder met een voorbeeld: “Laatst had ik toch wel een beetje een te lange wandeling gemaakt.” De details die daarbij komen kijken zijn toch wat aparter dan je je kan voorstellen bij zoiets. Marieke vertelt dat het net voelde alsof haar hele lichaam er aan de onderkant uitviel na die lange wandeling. “Dat kan eigenlijk mijn bekkenbodem nog niet aan”, zegt ze. Haar hele lijf is dan ook flink veranderd na haar bevalling. “Er zijn nu zes cupmaten bovenop en ik stond natuurlijk niet achteraan. Dat is wel veranderd ja”, zo Elsinga. Verder voelt de radio dj zich goed en kan ze langzamerhand weer steeds meer terwijl ze samen met haar partner geniet van hun prachtige creatie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga vertelt uitgebreid over bevalling

Er zijn dingen die bepaalde mensen soms niet hoeven te weten, maar anderen zijn daar dan weer heel erg in geïnteresseerd. Dit is een voorbeeld van zo’n onderwerp. Marieke vertelt namelijk in haar interview met Linda. uitgebreid over de bevalling van Jip. Ze vertelt dat ze het allerliefste thuis wilde bevallen. Dat hoor je natuurlijk heel vaak van nieuwe moeders, maar soms gaat er iets niet zoals gepland en komt er toch een tripje naar het ziekenhuis. Voor Marieke was dit ook het geval. Ze vertelt in het interview dat Jip in het vruchtwater had gepoept en dus moest ze toch naar het ziekenhuis om daar te kunnen bevallen. Elsinga vertelt dat het natuurlijk een pijnlijke ervaring is om van een baby te bevallen “Het is ook iets heel moois,” vertelt de radio dj, “Maar het is ook een beetje om te kotsen hoor, als vrouwen dat zeggen.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Gwen van Poorten begaat enorme modeblunder in deze gekke outfit

Het is geen goede dag voor Gwen van Poorten. De brunette praat de hele dag over hoe goed het met haar gaat, maar Gwen slaat de plank écht volledig mis met deze bizarre outfit...

Video: Natte Fajah Lourens laat piepklein pakje zien

Fajah Lourens is een van de knapste vrouwen van het land. Dat zie je vooral goed als ze weer een piepklein pakje heeft aangetrokken. 

Video: Romy Monteiro schudt keihard met haar achterste in boevenpakje

Romy Monteiro gaat helemaal los op het podium. De zangeres staat ongegeneerd met haar achterkant te schudden terwijl ze wordt gefilmd...