Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.

Knappe Marieke Elsinga laat zich diep in het shirtje kijken

Marieke Elsinga besloot dat het tijd was voor een beetje ontspanning. samen met een vriendin brachten ze de kinderen naar de opvang om zo even lekker de middag vrij te hebben. Eerst vonden ze het nogal koud, maar toen ze eenmaal een plekje in de zon hadden gevonden ging het eigenlijk wel prima. De dames konden toen heerlijk aan de wijntjes op het terras. En natuurlijk moest Marieke van dit mooie moment even een video maken voor op Instagram. Die nam ze een beetje van boven, zodat je diep haar shirtje in kon kijken. Dat vonden haar volgers natuurlijk allemaal niet zo erg. Die smolten weg bij de hete video.

Lees ook: Marieke Elsinga maakt heerlijke foto van zichzelf in superkort jurkje

Marieke Elsinga draagt spannend zwart jurkje

Natuurlijk kon Marieke het niet laten om een spannend zwart jurkje aan te trekken die dag. Zo kreeg ze pas echt veel reacties en complimentjes op haar filmpje. Maar het had ook een keerzijde. Toen de zon eenmaal op zijn hoogst stond, werd het de presentatrice toch wel wat warmpjes met de zwarte stof. Maar ze wist het goed vol te houden. De wijntjes hielpen natuurlijk ook goed mee. Marieke had het uiteindelijk prima naar haar zin op het terras. Ze kijkt dan ook uit naar hartje zomer, wanneer ze dit vaker mag doen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga maakt mooie foto met vriendin

Natuurlijk kon het niet bij een filmpje blijven. De dames hadden zoveel plezier op het terras, dat het moment natuurlijk wel eventjes vereeuwigt moest worden op de foto. Dus besloten de dames om nog even een leuke selfie te maken met zijn tweeën. En dat zag er natuurlijk erg leuk uit. Marieke staat erg goed op de foto, met haar herkenbare lach. Je wordt gelijk ook een beetje vrolijker als je zonnestraal Marieke Elsinga naar je ziet lachen. Dat doet wel wat met je. De knappe brunette weet met haar mooie foto’s en filmpjes dus een hoop mensen weer een beetje blijer te maken. En dat is natuurlijk erg fijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke Elsinga danst in het warme zonnetje

De knappe presentatrice wordt overduidelijk gelukkig van de zon. Dat zie je wel aan de foto hierboven. Daarop danst de knappe presentatrice lekker in het zonnetje, terwijl ze geniet van het weer. Ze draagt ook een verleidelijk wit topje dat haar natuurlijk ongelooflijk goed staat. In het topje komen haar verleidelijke vormen goed uit. Je ziet zelfs nog een beetje van het knappe lijf van de presentatrice, aangezien het toch al kleine topje ook wat aan de losse kant zit. Het levert een mooie foto op van Marieke, die ze natuurlijk aan iedereen op haar tijdlijn moet laten zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Romee Strijd begluurt zichzelf in badkleding bij privé zwembad

Het knappe model Romee Strijd heeft een mooie foto geplaatst waar haar volgers nog ontzettend lang van zullen smullen. 

Video: Fitgirl Dominique Hazeleger begint aan workout zonder topje

De knappe Dominique Hazeleger maakt iedereen natuurlijk enorm nieuwsgierig wat er onder haar topje schuilgaat dankzij deze video. 

Foto: Anna Nooshin ziet na zwangerschap vooral haar troeven groeien

Anna Nooshin is zwanger en daardoor gaan bepaalde onderdelen van haar lichaam flink groeien. De influencer deelt een foto waar haar nieuwe troeven erg goed op te zien zijn.