Foto: Marieke Elsinga knalt bijna uit roze jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft de schrik van haar leven gekregen tijdens een dag vol verassingen! Daarbij droeg Marieke een roze jurk die zo strak zat dat hij bijna uit elkaar scheurde.

Marieke Elsinga is helemaal tegen babyshower

Het is geen geheim dat Marieke Elsinga veel over haar leven deelt tijdens de ochtendshow van Q-Music. Zo praat de brunette met collega Mattie Valk over van alles en nog wat. Of het nou over onzin gaat of over serieuze onderwerpen; geen onderwerp is de twee te gek. Zo was het dus ook logisch voor Marieke om tijdens een radio-uitzending bekent te maken dat ze in verwachting is van een kindje. Tijdens de show ging het ook een keer over het concept babyshowers. Dit is een soort feestje dat wordt gegeven aan aanstaande moeders. Meestal organiseren de vriendinnen of schoonfamilie het feestje en zijn er alleen vrouwen uitgenodigd. Over deze hele happenning heeft Marieke Elsinga zich ook wel eens uitgelaten dat ze het helemaal niks vindt. Zo zegt de brunette het concept vreselijk te vinden. Helaas kwam Marieke haar grootste nachtmerrie toch uit.

Marieke Elsinga springt op en neer door verassing

Hoewel Marieke Elsinga dus altijd anti-babyshower was moest ze er toch echt zelf aan geloven. Wellicht vinden de vrienden en vriendinnen van Marieke het zo leuk dat ze zwanger is dat ze het toch écht niet konden laten om een babyshower voor haar te organiseren. Blijkbaar was het een heel groot succes want Marieke deelt op haar Instagram allerlei enthousiaste foto’s en filmpjes. Zo ook het moment dat Marieke zonder enig vermoeden aankwam bij haar feestje. Marieke wist nergens vanaf en werd waarschijnlijk met een smoesje naar de plek geleidt waar iedereen haar op stond te wachten. De radio-presentatrice geeft een geweldige verbaasde reactie. Zo is Marieke zelfs zó blij dat ze helemaal op en neer aan het springen is. Al met al kan er dus wel gesteld worden dat Marieke haar mening over een babyshower flink is veranderd, want het lijkt erop dat de brunette enorm heeft genoten!


Lees ook: Marieke Elsinga toont nieuwe lijf op zonnige strandfoto

Marieke Elsinga deelt tweede vader van kind

Na afloop van Marieke Elsinga haar babyshower deelt ze met alle liefde veel foto’s en filmpjes. Zo is te zien dat er ook een aantal collega’s van Q-music aanwezig zijn en Marieke haar schoonzus en schoonmoeder waren ook van de partij. Marieke straalt op alle foto’s behalve de eerste want daar is duidelijk een groot nadeel voor Marieke aan haar zwangerschap te zien. Helaas kan iedereen namelijk genieten van een lekker drankje maar moet de brunette op haar eigen feestje de wijntjes laten staan. Al hoeft Marieke het waarschijnlijk niet heel lang meer zonder een drankje vol te houden want de presentatrice staat op knappen. De roze jurk laat Marieke haar grote baby-buik goed zien. Daarnaast eindigt Marieke de fotosessie met een polaroid van haar en een man. Om roddels te voorkomen laat Marieke alvast even weten dat hij niet de vader is van haar baby. Dus waarschijnlijk is het ‘gewoon’ een vriend.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.