Foto: Marieke Elsinga klaagt met opgepompte lippen na enorme miskoop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga heeft een welverdiende kerstvakantie te pakken. Alleen is haar laatste aankoop eerder een miskoop aan de foto met haar opgeblazen lippen te zien. 

Presentatrice Foto: Marieke Elsinga laat zich opsluiten met groep gretige mannen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marieke Elsinga (@mariekeelsinga)

Marieke is enorm blij met haar spijsbrood op video

In het begin was Marieke nog wel enthousiast met haar aankoop. Ze moest dan ook even vastleggen hoe ze haar lekkere hapje in plakjes ging snijden om later heerlijk te verorberen. Dat mooie proces moest natuurlijk even gedeeld worden in een leuke video voor haar volgers op Instagram. Zo gezegd, zo gedaan en niet heel veel later stond Marieke te filmen hoe ze als keukenprinses aan de slag ging met het, naar haar idee, heerlijke stukje spijsbrood. Toen sloeg het noodlot toe.

Marieke komt er achter dat er niet veel spijs in haar spijsbrood zit

Maar toen Marieke eenmaal haar spijsbrood doormidden had, kwam ze tot de schrikbarende conclusie dat er in haar spijsbrood helemaal niet zo veel spijs zat. Wat een miskoop aan de kant van Marieke. Hier zat ze echt wel even mee, aangezien ze zich al de hele week verheugd had op het lekkere stukje spijsbrood en ze er nu niet van kon genieten. Marieke was op zijn zachtst gezegd not amused en besloot haar onvrede te uiten op Instagram. Eerst maar even aan haar volgers laten zien hoe haar miskoop er precies uitzag. En als je dat ziet snap je meteen waarom Marieke niet blij was met haar aankoop.

Marieke en haar opgepompte lippen bekritiseren spijsbrood

Toen eenmaal bekend was hoe weinig spijs er in het spijsbrood van Marieke zat, ging de presentatrice helemaal los. Ze pompte haar lippen even extra op voor haar betoog en ging in de grappige video die ze vervolgens opnam helemaal los op het stukje miskoop dat nu bij Marieke op haar bord lag. Marieke was totaal niet blij met het ‘spijtbrood’, zoals een van haar volgers het brood inmiddels had genoemd. Het bleef nog lang onrustig in huize Elsinga, waar tot op heden nog steeds geen fatsoenlijk stukje spijsbrood gegeten is. Dus als je Marieke een groot plezier wil doen deze feestdagen, koop dan een stukje spijsbrood en geef het aan haar af. Daar zal ze blijer mee zijn dan elk cadeau wat mogelijk onder de boom zal liggen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.