Foto: Marieke Elsinga heeft flinke linkse én rechtse tijdens zweterige sessie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga gaat flink los tijdens deze zweterige sessie. Ze heeft besloten om lekker te gaan boxen en dat ging er ruig aan toe. 

Tijdens zweterige sessie geeft Marieke Elsinga zich helemaal

Samen met een goede vriendin is Marieke Elsinga weer gaan sporten. Sinds ze moeder is geworden, probeert Marieke langzaam weer een aantal dingen op te pakken, waaronder dus sporten. En het is natuurlijk leuker om met zijn tweeën te gaan en daarom heeft Marieke een van haar vriendinnen meegesleept. Wat de dames gaan doen? Boxen! Voor Marieke wordt het geen simpele cardio of oefeningen. De presentatrice en radio dj gaat er gelijk goed voor. Ze haalt alles uit haar trainingsmomentje. Natuurlijk deelt ze haar hele sportschool avontuur met haar trouwe volgers. En dat begon met een filmpje vooraf.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga laat zichzelf per ongeluk bijna zonder kleding zien

Marieke Elsinga wordt flink afgemat tijdens hete work out

Nadat Marieke haar sportpakje heeft aangetrokken en een leuk filmpje heeft gemaakt voor haar volgers is het dan echt tijd om aan de slag te gaan. En Marieke slaat er tijdens de training een partij op los. Eerst geeft ze een harde klap met haar linkervuist, dan weer een rake stoot met haar rechtervuist. En weer een sterke linkse, gevolgd door een goede rechtse. Het wordt maar weer eens duidelijk dat je nooit ruzie met Marieke moet krijgen, want dat gaat namelijk pijn doen. Marieke houdt moedig haar training vol, al lijkt het er wel op dat ze aan het einde flink vermoeid raakt. Maar zelfs dan blijft Marieke door gaan. Ze zal het einde van de training bereiken, wat er ook gebeurt.

Marieke houdt wel van een beetje zweten

Het is niet de eerste keer dat Marieke een sportfilmpje voor haar volgers maakt. De volgers van Marieke Elsinga weten dat de knappe presentatrice wel erg van het sporten is. Voor haar zwangerschap ging ze regelmatig en ook tijdens de negen maanden probeerde Marieke te blijven sporten. Nu ze weer wat meer kan doen, is de brunette flink op weg om haar conditie weer op peil te krijgen. Een ding is zeker, voor haar lichaam hoeft Marieke het niet te doen, dat ziet er nog altijd beeldschoon uit.

Hijgend en puffend deelt Marieke Elsinga het resultaat van haar training

Na afloop van haar zweterige training deelt Marieke Elsinga nog even het resultaat. Hoewel haar vriendin er nog steeds hetzelfde uit ziet, is Marieke onderhand veranderd in een tomaatje. Ze is flink rood en loopt nog even uit te puffen en te hijgen van de flinke training. Marieke heeft zich zo te zien tijdens het boxen niet ingehouden en heeft alles gegeven. Daardoor ziet ze er wel een stuk vermoeider uit dan voor de training. Maar dat is ook goed, want dat heeft Marieke in ieder geval het gevoel dat ze iets gedaan heeft. Ze voelt zich na het sporten ook weer helemaal voldaan en trots. En na zo’n intensieve training mag Marieke dat ook zeker zijn op zichzelf.

slmqd

sqsqs

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!