Foto: Marieke Elsinga geniet in badpak van nieuwe ligstoel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga geniet heerlijk van de zomer. Dat doet ze niet in een of ander ver land, maar gewoon lekker vanuit haar eigen tuin. 

De zwangere Marieke Elsinga kan natuurlijk niet zomaar even op vakantie. Wat nou als de baby er is en ze zit op een afgelegen plek ergens in de Franse bossen? Dat zou natuurlijk een ramp zijn. Dus Marieke besluit heerlijk op vakantie te gaan in eigen land. Daar heeft ze alleen wel een aantal dingen voor nodig. Ten eerste een spannend badpak, zodat ze haar volgers ook nog een beetje kan imponeren. En ten tweede een heerlijk nieuwe ligstoel, die ze net op de kop getikt heeft. Marieke moet haar nieuwe aanwinst even laten zien en deelt haar hele ervaring dan ook op Instagram.

Lees ook: Foto: Luchtig geklede Marieke Elsinga beweegt heupen in spiegel

Marieke is gelukkig op ligbed

Marieke heeft toch wel de vondst van de dag gedaan vandaag. Ze Heeft via een volger voor 15 Euro dit heerlijke ligbed overgekocht en de prachtige presentatrice is er helemaal happy mee. dat ligt toch iets lekkerder dan de massagetafel die ze hiervoor gebruikte als ligbed in de tuin. Nu kan Marieke daadwerkelijk ontspannen in haar tuintje en niet net doen alsof, terwijl ze eigenlijk de massagetafel vervloekt. Ze maakt nog even een leuke video om de aanwinst van haar nieuwe meubelstuk goed te vieren. Op haar ligbedje is Marieke gelukkig. Het is nog de vraag of de knappe brunette hier de rest van de zomer nog van af gaat komen, of dat ze blijft liggen.

Studiowerk begint toch wel warm te worden voor zwangere Marieke

Met de aanhoudende hitte van de laatste tijd moet Marieke wel oppassen dat ze het allemaal nog vol houdt. De zwangere presentatrice moet altijd de mooiste pakjes aan om op televisie te verschijnen, maar die zijn niet altijd even koeltjes. De temperatuur in een televisiestudio kan daarbij ook nog eens flink oplopen vanwege de warme lampen die daar hangen. Je merkt aan Marieke dat ze het toch wel warm begint te krijgen in de Nederlandse studio’s. Misschien van de zomer alvast beginnen aan haar zwangerschapsverlof, dan kan ze heerlijk thuis afkoelen.
Marieke koelt haar toekomstige baby

Niet alleen Marieke, maar ook de baby die momenteel in haar buik groeit heeft het erg warm. En dat betekent dat aanstaande moeder Marieke even de verkoeling opzoekt. Dat doet ze met een flesje water, dat ze heerlijk verkoelend tegen haar eigen buik houdt. De ‘babykoeler’ noemt ze het. Misschien wordt het wel een hit en zie je binnenkort in elke winkel wel een variant op de babykoeler liggen. Het lijkt op de warme foto wel te werken. Marieke ziet er namelijk een stukje koeler uit dan daarvoor. Al helpt er in dit warme weer natuurlijk eigenlijk maar weinig echt op lange termijn. Marieke zal dus net als de rest van Nederland de hitte moeten uitzitten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?