Foto: Malou Petter maakt Journaal spannend met spetterend shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Malou Petter weet het journaal nog net even een stukje spannender te maken door haar spetterende shirtje. En dat doet iedereen goed. 

De prachtige nieuwslezeres Malou Petter weet het journaal nog net even een stukje spannender te maken. Ze heeft namelijk een bijzonder kleurrijk truitje aangetrokken waarmee ze de aandacht even weg leidt van alle narigheid in de wereld en de focus legt op de mooie dingen, zoals het prachtige figuur van Malou.

Malou Petter krijgt bijzondere bijnaam

Haar spetterende outfit veranderen Malou wel van Malou Petter naar Malou Spetter! Een bijnaam die de prachtige presentatrice vast kan waarderen. Malou lijkt namelijk altijd goedgehumeurd met een goed gevoel voor humor. Misschien dat ze op de site van de NOS haar naam ook maar moeten aanpassen, want een spetter is Malou zeker.

Lees ook: Mooie Malou Petter trekt kijkers met groot scherm tijdens verkiezingen
Malou is fleurig gekleed voor Pasen

Bij Pasen hoort nu eenmaal een beetje vrolijkheid. Dat moet Malou ook gedacht hebben toen ze haar kleding koos voor het journaal. Weg met al die grijze pakken en tijd voor een beetje kleur in iedereens leven. En dat pakt nu bijzonder goed uit natuurlijk, met haar nieuwe, strakke kleding.

Malou wordt erkent als mooiste NOS-dame

Iedereen op het internet is verbaast over de schoonheid van de NOS-lezeres, maar het is geen geheim dat Malou al veel langer de knapste dame van de NOS is. Toch komen veel mensen dankzij haar fleurige Paas-outfit daar nu plotseling achter. En dat is alleen maar mooi. Want hoe meer mensen weten van de schoonheid van Malou, des te beter.
Eigenlijk had Malou dit pak aan moeten trekken voor Pasen

Hoewel de paarse kleding natuurlijk erg goed staat, had Malou eigenlijk dit gele pak aan moeten trekken voor Pasen. Geel is toch iets meer de kleur die traditiegetrouw met Pasen en de lente wordt geassocieerd. En Malou ziet er in het gele pakje ook nog eens geweldig uit. Dus dat was een enorm goede combinatie geweest. Maar gelukkig ziet Malou er in al haar kleding prachtig uit. Dus eigenlijk maakt het niet zoveel uit, dat ze voor een beetje een tegenstrijdige kleur is gegaan. Toch zijn er genoeg mensen die graag de terugkeer van het gele pakje hadden gezien.

Malou wordt verlegen van alle aandacht

Al die kleurrijke kleding levert Malou natuurlijk een zee aan complimentjes op. En daar reageert Malou eigenlijk niet op. Maar waarom niet? Waarschijnlijk omdat ze een beetje verlegen wordt van al die lieve woorden die haar kant op komen. Dat is ook wel te begrijpen. Als je zulke mooie plaatjes post op social media, dan kan het ook niet anders dat daar een stortvloed aan lieve berichten op terug volgt. Malou kan het niet aan en verbergt zich voorlopig achter haar papieren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...