Foto: Maan de Steenwinkel vindt nieuwe liefde tijdens exotisch dansje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel mocht de afgelopen tijd lekker vertoeven in Portugal. Tijdens het doen van een exotisch dansje vond ze haar nieuwe liefde.

Zangeres Maan de Steenwinkel zit midden in de voorbereidingen voor het nieuwe online concert van The Streamers. Ondanks de maatregelen heeft Maan het dus hartstikke druk. Gelukkig heeft ze onlangs haar rust kunnen pakken in Portugal. Maan verbleef daar een aantal dagen voor het televisieprogramma De Gevaarlijkste Wegen. Samen met rapper Sjaak ging Maan op pad om de meest gevaarlijke wegen van de wereld op te zoeken. En een daarvan zit dus blijkbaar in Portugal. het duo heeft natuurlijk niet alleen maar gereden toen ze samen op reis waren. Er was ook een hoop zingen en dansen bij. En tijdens een van die dansjes, die er nogal exotisch aan toe ging, vond Maan spontaan de liefde.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel wordt geplet door bekende blondines

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan en Sjaak zijn vier handen op een buik aan de foto’s te zien

Een hoop mooie herinneringen heeft Maan over gehouden aan haar spannende roadtrip met rapper Sjaak. Samen hebben ze het leven even goed gevierd en doodsangsten uitgestaan langs de diepe ravijnen. Maan heeft kostelijk gelachen om de slappe lach van Sjaak en hem op haar beurt van zijn hoogtevrees proberen af te helpen. Samen rijden boven de wolken. “Hemels” aldus Maan. Zij en Sjaak hebben elkaar erg goed en innig kunnen leren kennen. Zou dat betekenen dat er binnenkort meer gaat bloeien tussen de twee artiesten. Daar is wel een stukje bewijs voor te vinden in hun reis namelijk.

Maan en Sjaak dansen samen een paringsdans

Tijdens een van hun verblijven waagden Maan en Sjaak samen een klein dansje. Dar was alleen niet zomaar een dansje, maar een oude paringsdans. En die kan je natuurlijk alleen maar doen in carnavalspakken. Heeft Maan dankzij deze paringsdans haar volgende partner weten te vinden? Ze weet het in ieder geval erg goed te vinden met Sjaak zoals je op de verschillende foto’s en video’s wel kan merken. Of blijven zij en Sjaak gewoon vrienden, zelfs na alle intieme momenten die ze samen hebben meegemaakt? In de aflevering van De Gevaarlijkste Wegen wordt het allemaal duidelijk.

Meer er waren meer leuke dansjes met Maan

Maan stopte echter niet na de paringsdans. De bloedmooie blondine had zin om met haar prachtige lichaam te schudden. Dus moest de gehele crew meedansen. Het leverde op zijn minst een leuk filmpje op, al zullen ze allemaal wel gehoopt hebben dat ze iets rustiger mochten doen in de brandende zon. Maan weet het eigenhandig voor elkaar te krijgen om een groep mensen allemaal aan het dansen te krijgen. Het laat maar weer eens zien waarom Maan absoluut thuis hoort op een podium als de Ziggo dome. Nu nog maar hopen dat Maan door de live verbinding heen ook iedereen in hun huiskamer kan laten dansen bij het optreden van The Streamers.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SJAAK (@sjaakofficial)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!