Foto: Maan de Steenwinkel verleidt oudere man in strak glitterpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel heeft samen met Lee Towers een remix gemaakt op zijn nummer ‘I Can See Clearly Now‘. Lee Towers wordt stiekem verleid door Maan.

Maan de Steenwinkel plaatst een bizar verleidelijke foto via Instagram. Op deze foto is te zien hoe Maan in een groen glitterpak poseert. Het pak is ook nog eens vrij strak, dus precies de outfit die goed bij de zangeres past. Dit jaar was Maan had gezicht van Magnum, en mocht hiervoor dus ook naar Cannes, voor het grote Magnum-feest. Ook mocht ze hier optreden met niemand minder dan Lee Towers. Maar in dit jurkje lijkt de zangeres net een pistache-ijsje, zo groen. Maan heeft zich dus goed aangekleed voor de gelegenheid. In ieder geval is er één iemand die verleid wordt door de zangeres. Deze oude man heeft tenslotte een nummer met de brunette.

Maan de Steenwinkel verleidt Lee Towers in strak glitterpak

Maan de Steenwinkel mocht dus tijdens het Magnum-feest in Cannes optreden met niemand minder dan Lee Towers. Of eerder gezegd, Lee Towers mocht met niemand minder dan Maan optreden. De twee vulde elkaar goed aan, en dit zorgde voor een fantastisch mooi duet. Nu hebben Maan en Lee Towers het een stap verder gebracht; de twee hebben het nummer uitgebracht. Het is een remix van de hit ‘I Can See Clearly Now’ van Lee Towers. Maar dan met Maan op het nummer. Lee Towers wordt duidelijk verleidt door Maan, vooral met dit groene glitterpakje aan. Via Instagram deelt ze de foto, ter promotie van het nummer. In de clip zien we Maan veel dansen en sjansen, en Lee Towers zit vooral op zijn stoeltje. Het verschil moet er wezen, hè.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel herken je niet meer terug na opmerkelijk kappersbezoek

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan de Steenwinkel kondigt grootste show ooit aan

Onlangs deelde Maan de Steenwinkel een wel heel opvallende video via Instagram. De zangeres plaatste namelijk een promotievideo, voor haar show in de Ziggo Dome. Je leest het goed ja, Ziggo Dome. Één van Nederland’s grootste arena’s met een capaciteit van 17.000 mensen. Maan is duidelijk enthousiast en gespannen voor deze grote show; “COME AND SEE ME 🪩🌈🪐 ZIGGODOME 16 DECEMBER, dikste show van mn leven. wie zie ik daaaar?”. Duidelijk is dus, dat Maan in ieder geval erg uitkijkt naar deze show. Het is tenslotte in de Ziggo Dome. Ze noemt het zelfs de ‘dikste show’ van haar leven. De reacties zijn ook positief, en veel mensen willen erbij zijn; “Jaaaaa mij zie je”, “JAAAA zin in”, “Wij zijn van de partijjjjjj”. Mensen zijn dus duidelijk ontzettend enthousiast voor de show van de brunette. Gaat ze de Ziggo Dome kunnen uitverkopen? In ieder geval is in de Ziggo staan al een eer genoeg, maar als ze het uitverkoopt, is haar droom compleet. Althans, haar grote droom. In de Ziggo Dome staan is al een droom opzich.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.