Foto: Maan de Steenwinkel propt zichzelf in superstrak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We raden iedereen aan Maan in de zomer live mee te maken. Haar opvallende outfits zijn vanwege de hitte extra uitdagend!

Maan de Steenwinkel is weer lekker op tour! We kennen de brunette natuurlijk als een zangeres die regelmatig de grenzen opzoekt op modegebied. In de zomer gaan de temperaturen omhoog, dus is er zelfs voor modieuze Maan niet heel veel andere keus dan minder kleding dragen. Deze noodzaak uit zich in een schitterende outfit!

Maan de Steenwinkel bereidt zich voor in klein topje

Onlangs deelde Maan de Steenwinkel een paar hele opvallende video’s via Instagram. Op deze video’s was namelijk te zien hoe de zangeres zichzelf optimaal aan het voorbereiden was op haar laatste optreden van de dag. Na haar eigen verplichtingen racete ze richting AFAS Live voor een gastoptreden bij Snelle. Ook showt ze via deze video stiekem haar outfit van de dag, waarin ze haar optredens geeft. En één ding is zeker, deze outfit is gedurfd! De zangeres heeft een superstrak topje aan met een schaakbordmotiefje. Ook plaatst ze video’s waarin ze op het podium aan het optreden is. En Maan mag dan misschien een zangeres zijn, maar zingen is zeker niet het enige wat ze doet op het podium. Ze danst zich een ongeluk, en op de video is dan ook te zien hoe ze flink aan het zweten is.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel herken je niet meer terug na opmerkelijk kappersbezoek

Maan de Steenwinkel verwent oude man

Onlangs deelde Maan de Steenwinkel een wel heel foto via Instagram. Op deze foto was namelijk te zien hoe Maan poseerde in een knalgroen glitterpak. Ze lijkt net een pistache-ijsje op deze foto. En dat is toevallig, aangezien de bijeenkomst waarvoor ze deze outfit had aangetrokken, veel te maken had met ijs. Maan ging namelijk richting Cannes voor het grote Magnum-feest. Veel BN’ers en influencers waren hier aanwezig en Maan mocht zelfs optreden. Dit optreden deed de zangeres niet alleen, maar met niemand minder dan Lee Towers. Deze zangers staat bekend om onder andere zijn oude nummer ‘I Can See Clearly Now’. Dit nummer is toepasselijk, want Maan en Lee Towers hebben het besloten te coveren! De clip staat nu online, en Maan lijkt Lee wel te verleiden met al die outfits en blikken richting de zanger. Samen met het koninklijk concertgebouw orkest besloten de twee artiesten om gewoon samen het nummer nog een keer uit te brengen. En met als uitkomst, een lekker nummertje van Maan en Lee. En de outfits van de zangeres liegen er niet om in de clip..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!