Foto: Maan de Steenwinkel maakt publiek gek in hoog opgetrokken broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel brengt haar volgers wel vaker tot watertanden, maar met dit kiekje weet ze zichzelf te overtreffen!

Fans van Maan de Steenwinkel hebben een topweek. Niet alleen mogen we genieten van de spectaculaire concerten van de zangeres, maar ze plaatst ook nog eens de heerlijkste plaatjes op Instagram! Wat een cadeautje is dat, dan! Logisch dus dat iedereen helemaal gek gaat. Of het nou de kijkjes achter de schermen zijn of de niets verhullende outfits, momenteel kunnen wij alleen maar aan Maan denken!

Maan de Steenwinkel verleidt fans in niets verhullend setje

Want dat Maan de Steenwinkel moeiteloos je aandacht vast weet te houden is in één oogopslag wel duidelijk! Daar hoef je echt alleen dit plaatje maar voor te zien. Maan verwende haar fans recent namelijk wel echt met een spectaculaire outfit. Zo verscheen ze op het podium in werkelijk piepklein shirtje en zette haar prominente assets daarmee vol in het licht. En daar viel al genoeg te smullen! Toch was het haar broekje die de kroon nam. Wij hebben er bijna geen woorden voor! Maan pronkt namelijk met haar hard verdiende in een broekje dat echt niets aan de verbeelding overlaat. Werkelijk, het had net zo goed verf kunnen zijn! En dan hebben we het nog niet eens over het meest gekmakende gehad! Maan maakt haar fans namelijk helemaal wild door strategisch met hun verlangens te spelen. Bekijk hier de plaatjes zelf!

Fans Maan de Steenwinkel door het dolle vanwege hoog opgetrokken broek

Zo lijkt het op het eerste gezicht dat Maan de Steenwinkel haar broekje helemaal overgeslagen heeft! En dat doet natuurlijk al wilde dingen met onze verbeelding. Het is echt pas na twee keer knipperen dat je ziet dat er toch nog een stofje om Maan heen gewikkeld is. Maar zelfs dan blijft er weinig aan de verbeelding over. De beeldige zangeres schittert namelijk in een broekje dat heel slim met kleur speelt. Tel daar de zwart-wit foto’s bij op, en het is geen wonder dat we allemaal denken dat Maan in haar volle glorie rond paradeert! Met een figuur als haar was dat natuurlijk ook volledig te begrijpen geweest. Wie wil nou niet meer van Maan zien? Toch zijn we ook allemaal heel gelukkig met deze overheerlijke plaatjes, of ze nou een broek aanheeft of niet.

Instagram Maan de Steenwinkel bedolven onder verliefde fans

Wij snappen natuurlijk dat fans van Maan de Steenwinkel door het dolle zijn. Wiens hartje gaat nou niet sneller kloppen van deze plaatjes? Maar dat ze in deze mate verliefd zijn op de kiekjes? Dat hadden wij zeker niet zien aankomen, en het lijkt alsof Maan ook positief verrast is door de comments! De heerlijke fotoshoot heeft in luttele uren duizenden likes ontvangen en de reacties vliegen de pan uit. Zo lijkt het alsof iedereen groot fan is van haar beeldige verschijning. En nog wel zó enthousiast dat ze allemaal naar het buitenland rijden voor haar zangshows! Het lijkt namelijk alsof niemand van de aanwezigen het kon laten nogmaals hun waardering voor de outfit door te geven. “Beste avond ever met jou zo op het podium!” Logisch dus dat onze zuiderburen Maan ook echt niet willen missen. “Blijf maar bij ons in België, past goed bij je!”

Wil je nou meer zien van Maan de Steenwinkel, kijk op Instagram

De zangeres met de mooie foto’s kan je nog veel meer bewonderen op haar Instagram account. Daar zet Maan altijd de meest interessante foto’s neer die je kan bedenken.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.