Foto: Maan de Steenwinkel lijkt wel rollade in roze topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is niet vies van een beetje zelfspot. Het nieuwe jurylid van The Voice Of Holland vergelijkt zichzelf met worst op een video. In het roze topje  op de foto ziet de zangeres er ook zeker uit om op te eten!

Maan de Steenwinkel verscheen weer in een hele speciale outfit. Backstage verteld ze ons iets meer over haar outfit. De zangeres droeg een prachtige top in een kleurtje dat ze niet vaak aan heeft. Erg gewaagd dus al! Blijkbaar is Maan een beetje bipolair als het aankomt op de outfit, want op het ene filmpje straalt ze zelfvertrouwen uit terwijl ze zich een moment later vergelijkt met “bratwürst”. Gelukkig kan ze er zelf om lachen, want het was al te laat om van kleding te veranderen. Maan had het topje namelijk al aan gehad voor opnames. Over welke opnames het gaat weten we nog niet, maar zou het iets te maken hebben met het feit dat we Maan (eindelijk) opnieuw bij The Voice Of Holland gaan zien?

Maan de Steenwinkel heeft geen verstand van worst

De verschillen tussen soorten worst weet Maan niet goed uit elkaar te halen… In eerste instantie heeft ze niks bijzonders te zeggen op de video, maar al gauw realiseert ze zich dat ze op een worstje lijkt. Ze weet niet op wat voor worst ze lijkt en ook haar visagist moest even goed nadenken. Hij noemde haar een bratwürst, maar dat is al helemaal niet juiste term. Toch vergelijkt de zangeres zichzelf wel met een bratwürst en zet ze zelfs een Duits accentje op om in het thema te komen. Wij vinden dat Maan beter vergeleken kan worden met een rollade in het topje. Nu moeten we wel duidelijk maken dat we het nieuwe The Voice Of Holland jurylid niet belachelijk maken, want rollade is natuurlijk hartstikke lekker. Toch valt Maan haar worstelkennis erg tegen, want we dachten dat ze na de The Voice-BBQ van Marco Borsato wel wist hoe een worst eruit ziet…

Lees ookMarco Borsato zoende Maan al op beruchte The Voice-BBQ

Maan de Steenwinkel keer terug in The Voice Of Holland

Voor wie het nog niet heeft gehoord; Maan is binnenkort opnieuw te zien in The Voice Of Holland. De zangeres die door de talentenshow bekend is geworden krijgt nu de eer om er zelf te jureren. Samen met Typhoon mag ze de afdankertjes van de échte juryleden coachen. En gezien Maan haar prachtige stem maakt ze zeker wel kans om die afdankertjes te coachen tot winnaars van The Voice Of Holland. Ze weet ten slotte zelf al hoe je het programma kan winnen. Vanaf 7 januari kunnen we Maan dus eindelijk wekelijks op tv zien in de talentenshow!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Waarom heeft Maan de Steenwinkel niet vaker roze aan?

Dit is een erg zeldzame foto, want Maan heeft bijna nooit roze aan. En dat terwijl het haar heel goed staat. “Denk wel m’n lievelingslook tot nu toe”, zegt ze zelfs over de foto hierboven waar ze ook roze op aanheeft. Waarom zien we haar dus niet vaker in roze kleding? Zelfs als ze eruit ziet als een rollade kan ze roze goed dragen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dominique Hazeleger toont indrukwekkende achterkant in nauwe legging

Fitnessgoeroe Dominique Hazeleger laat zichzelf lekker van achteren filmen tijdens haar opwarming in een strakke legging...

Foto: Anna Nooshin kiekt zichzelf in zeer nauwsluitende catsuit

Anna Nooshin heeft weer een mooie outfit gevonden! De presentatrice trekt een zeer strakke 'catsuit' aan..

Foto: Jada Borsato viert feest in extreem kort jurkje

Jada Borsato is weer een jaartje ouder geworden. In dit extreem korte jurkje laat ze haar gasten genieten.