Foto: Maan de Steenwinkel heeft vies goedje op haar gezicht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel schrikt iedereen af met een foto op Instagram. Wat heeft de zangeres nu weer op haar gezicht zitten? En wat zijn die zwarte spikkeltjes?

Maan heeft een wild weekend achter de rug! De zangeres heeft gelukkig van al haar activiteiten verslag uitgebracht via foto’s en filmpjes. Het begon met een heel smerig maskertje met zaadjes, en eindigde juichend in Barcelona…

Maan zit onder de zaadjes

Maan deelde onlangs een foto van een wel heel apart gezicht. De zangeres had namelijk allemaal geelgroen spul met zwarte puntjes erin op haar gezicht gesmeerd. Wat zou dit nou weer zijn? Maan lijkt hier een gezichtsmaskertje op te hebben. De zangeres denkt dus ook goed aan haar persoonlijke hygiëne en haar uiterlijk. En dat is te zien, want ze mag er zijn. Toch een gek gezicht, zo’n foto van een gezichtsmasker. Ze schrijft erbij; ”BOE”. Het is natuurlijk ook wel een beetje schrikbarend, zo’n gezicht. Gelukkig kon ze het er zo weer afwassen…

Maan zoekt danspartner

Nu alles weer open is, en alle corona maatregelen aan het vervallen zijn, mogen we natuurlijk ook weer uit. Ook mogen we weer naar leuke feestjes. Zo ook Maan, die op haar Instagram stories een video deelt van haar en haar goede vriendin Mikky Kiemeney die lekker aan het dansen zijn. En de twee vriendinnen zijn heel blij, zo te zien. Dit natuurlijk omdat ze eindelijk weer kunnen dansen. Maan mist kennelijk wel iemand om mee te dansen, ze zegt erbij; ”Can somebody dance with me?”. De zangeres had duidelijk graag met iemand willen dansen.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel geniet op Ibiza van ongekende hoogtepunten

Maan volop aan het juichen in Barcelona

Maan was aan het genieten in Barcelona. Zo ook in Camp Nou, het stadion van FC Barcelona. Dit deed ze samen met haar goede vriendin Mikky Kiemeney, vriendin van Frenkie de Jong, middenvelder van het elftal van Barcelona. Ze keken naar hoe Frenkie de Jong schitterde op het veld en hoe Fc Barcelona de winst mee naar huis nam. En Maan was ontzettend blij, zo is te zien op haar Instagram hoe ze ontzettend hard aan het juichen is voor de Spaanse topclub. Ook zingt ze het clublied samen met vriendin Mikky mee, die het toch niet goed lijkt te kennen, ondanks dat ze in de stad zelf woont.

Maan heeft drukke concert agenda

Maan heeft de komende tijd veel gepland staan. Met name optredens. Ze staat namelijk binnenkort in de Ziggo Dome. 16 december om precies te zijn. En dat is niet zomaar iets, de Ziggo Dome is voor veel artiesten een droom om in te staan. Met een capaciteit van maar liefst 17.000 mensen is het een vrij grote arena om in te staan als artiest. En Maan mag dit gaan ervaren. Maar de zangeres staat niet alleen in de Ziggo Dome, ook staat ze in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Met een capaciteit van bijna 22.300 mensen is deze dus nòg groter dan de Ziggo Dome. Maar Maan staat niet in haar eentje in deze mega arena. Dit doen ze met The Streamers. The Streamers is een groep Nederlandse artiesten die met elkaar muziek maken en dit live streamen. Alleen dit nieuwste optreden gaat niet gestreamd worden; het wordt voor het eerst een live optreden met publiek voor The Streamers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'