Foto: Maan de Steenwinkel gaat helemaal los op privé afterparty van Pinkpop

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is een wild feestbeest. Dat merk je wel aan de manier waarop de knappe zangeres zich op dit feestje gedraagt. 

Maan was tijdens Pinkpop helemaal los aan gaan. En dat is de zangeres niet in de koude kleren gaan zitten. Maan moest even bijkomen van al dat wilde dansen en springen. Gelukkig heeft Maan genoeg leuke vrienden om de dag na Pinkpop even heerlijk mee te ontspannen. Aan een rustige kade geniet Maan van goed gezelschap en een hele berg goed voedsel. En daar heeft Maan ook totaal niets voor hoeven doen. De lekkere hapjes op dit privé feestje werden gewoon gebracht. Wat een luxe voor de knappe zangeres.

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel doet spannend dansje tijdens Pinkpop

Maan de Steenwinkel geniet van spelletjes en wijn

De privéfeestjes van Maan de Steenwinkel gaan er iets minder heftig aan toe dan je misschien zou verwachten van de verleidelijke zangeres. Maar goed, als je op de grootste festivals en feesten van het land staat te spelen, dan heb je thuis misschien iets meer behoefte aan een beetje rust aan je kop. Zo ook Maan, die liever buiten op een kleedje zit, met een spelletje erbij, dan helemaal los gaat in een club. Maan heeft er een wijntje bij gehaald voor haar en haar vriendinnen en wat lekkere hapjes om te snacken. Dat heeft ze ook wel verdiend. Maar behalve de feesthapjes en het kleine drankje, houdt Maan het ook redelijk rustig.

Maan doet gezond shotje aan de kade

In plaats van een shotje alcohol doet Maan liever een gezond shotje. En dat bevalt haar na een feestje als Pinkpop eigenlijk best wel goed. Zo kan Maan op een goede manier even al haar vitamines binnen krijgen. Ze kondigt haar eigen afterparty nog even aan in de video. Maan is duidelijk aan het genieten op haar vrije dag. Dat mag dan ook wel een beetje. De zon schijnt lekker, de sfeer is goed en de drankjes zijn dus best te doen. Voor Maan absoluut reden om haar afterparty vaker te organiseren. Misschien kan ze na elk groot feestje een kleine fuif organiseren voor haar vrienden. Ze heeft het namelijk duidelijk naar haar zin.

Maan moet bijkomen van emotioneel momentje op podium

Het is ook niet zo heel gek dat Maan een klein beetje moet bijkomen na Pinkpop. Ze had namelijk een klein breekpuntje tijdens het festival. Maan had haar familie in het publiek staan en dat vond ze best wel bijzonder. Dus besloot ze speciaal voor hen een nummer te gaan zingen. Alleen het nummer dat ze opdroeg aan haar familie raakte de zangeres net even iets dieper dan verwacht. Dus kon Maan het niet lang drooghouden op het podium. De knappe zangeres moest heel even een traantje laten. En dat is allemaal natuurlijk op de gevoelige plaat vastgelegd. De video laat even een hele andere kant van Maan zien, die meestal toch wel heel zelfverzekerd over komt. Maar gevoelige Maan valt gelukkig in de smaak bij haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!