Foto: Maan de Steenwinkel gaat helemaal los in smakelijk topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel gaat weer heerlijk los. En dat doet de prachtige zangeres deze keer in een bijzonder smakelijk topje. 

Het is weer smullen geblazen met Maan de Steenwinkel. De prachtige zangeres heeft namelijk een nieuw topje en dat moet ze natuurlijk wel even showen. Want hoe moeten mensen anders weten hoe blij ze is met haar nieuwe kledingstuk? Dus Maan besluit om even wat mooie video’s te maken en die gelijk te uploaden naar Instagram. Zo kunnen al haar volgers meegenieten van het knappe nieuwe pakje dat Maan heeft geregeld. En dat vinden haar volgers natuurlijk geweldig.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel heeft relatie met vreemdganger

Zo als op deze video zag je Maan nog nooit

Dat Maan los gaat is misschien een klein beetje een understatement als je bovenstaande video bekijkt. Maan springt alle kanten op, stampt heftig op de grond en lijkt het enorm naar haar zin te hebben. En dat natuurlijk allemaal in haar nieuwe topje. Maan heeft gekozen voor een opvallend oranje kledingstuk, waarin ze lekker opvalt. Niet dat ze dat nodig heeft, want alle ogen zijn toch wel op haar gericht, maar toch vindt Maan het fijn om nog even een klein stukje extra op te vallen. Het topje staat haar in ieder geval erg goed en is een fijne toevoeging aan Maan’s festivalzomer. Dit topje mag zeker terugkomen. Maar alleen als Maan er dan ook zo bij blijft dansen natuurlijk.

Maan maakt even een fotootje in de spiegel van nieuwe outfit

In zo’n ruige video van het podium kan je natuurlijk niet goed Maan haar nieuwe outfit beoordelen. En daarom heeft de zangeres ook nog even een foto in haar kleedkamer gemaakt. En die ziet er ook bijzonder goed uit. Met een verleidelijke blik laat Maan al haar volgers haar nieuwe outfit zien. En die valt erg goed in de smaak. Iedereen is het er eigenlijk wel over eens dat Maan de Steenwinkel met deze outfit echt een winnaar in huis heeft gehaald. Misschien dan toch maar wat vaker dit pakje uit de kast trekken. ook heeft Maan goed nieuws bij de foto. Haar nieuwe album is bijna af en klinkt erg goed. Dat geeft weer wat moois om naar vooruit te kijken.

Maan de Steenwinkel buigt zwoel voorover voor reactie publiek

De beeldschone zangeres houdt ervan om de reactie van haar publiek af en toe te peilen en hen ook een beetje mee te laten doen met haar nummers. Dus Maan buigt op het podium een klein beetje voorover om beter naar het publiek te kunnen luisteren en laat haar publiek vervolgens een groot deel van haar nummer meezingen. Aan haar gezicht te zien heeft Maan het enorm naar haar zin op het podium. En dat is ook niet zo heel gek. De zangeres leeft enorm op als ze aan het optreden is. Maan is duidelijk een ander persoon op het podium. Maan wordt ook nog eens een stuk minder preuts en stukken verleidelijker als ze op een podium staat. Dat is dus echt wel de moeite waard om een keer meegemaakt te hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.