Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Zangeres Maan de Steenwinkel weet zich altijd wel goed te kleden. Dat geldt voor optredens, waar Maan staat rond te springen in de meest verleidelijke pakjes, maar ook in haar dagelijks leven maakt Maan er een sport van om er zo knap mogelijk bij te lopen. Ze stond laatst op Concert at Sea en had daar een onhandige outfit voor aangetrokken. Maan floepte namelijk bijna uit haar topje. En hoewel het publiek dat niet zo erg had gevonden, was Maan er zelf minder blij mee geweest. Misschien voortaan toch iets beter nadenken over de kledingkeuzes.

Lees ook: Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maan (@maan.de.st)

Maan danst wild heen en weer

Haar outfit deze keer ziet er misschien wel degelijk uit, maar haar topje is zo strak dat alles er bijna uit floept. Gelukkig is dit niet de eerste keer voor Maan dat ze rondloopt in dit soort pakjes en ze weet zich dan ook goed te redden. Ze kan zelfs heel wild op en neer springen tijdens haar optreden zonder dat er grote dingen mis gaan. Niet dat Maan de moeilijkste is, maar plotseling meer van jezelf laten zien dan nodig, heeft natuurlijk niet de voorkeur.

Maan gaat op haar knieën

Tijdens een van haar emotionele nummers zakt Maan even door de knietjes en komt zo dichter bij haar publiek. Toch ziet het er een beetje apart uit, de beeldschone zangeres op haar knieën. Maar gelukkig is er niemand die daarom zeurt. Sterker nog, voor veel mensen is Maan op haar knieën een droom die uitkomt. Dus die geniete van elke seconde. Maan vond het blijkbaar een goede foto en dus plaatst ze hem zelf ook op Instagram.

Maan heeft het flink naar haar zin

Haar voorgevel mag dan af en toe bijna uit haar topje schieten, toch heeft Maan het enorm naar haar zin op het festival. De bloedmooie zangeres kan heerlijk los gaan. Zingen, dansen, springen, Maan doet het allemaal. Dit is voor Maan wel echt de ultieme droom, om haar eigen muziek te mogen zingen voor duizenden mensen tegelijk. Dan maakt zo’n outfit ook weinig meer uit.

Maan deelt intieme foto

Voordat Maan het podium op gaat en ze bezig kan gaan met alle mensen in het publiek vermaken, neemt ze nog even in alle rust een foto van zichzelf. Maan ziet er bijzonder goed uit op de foto, die vanwege de rust en Maan haar houding toch wel iets intiems heeft. Het voelt best bijzonder dat Maan zo’n intiem momentje deelt met haar volgers.

Maan verleidt tussen de nummers door

Achter de schermen is Maan enorm aan het chillen als ze niet aan het optreden is. De knappe zangeres vond het wel tijd om even een verleidelijke foto te schieten voor alle mensen die haar niet hebben zien optreden. Die hoeven dan in ieder geval Maan haar strakke pakje niet te missen. Maan besluit om er ook nog even een zwoele blik bij op te zetten om iedereen te verleien. En dat is goed gelukt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen.