Foto: Maan de Steenwinkel doet valse belofte met The Streamers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steenwinkel gaat weer optreden met The Streamers! Toch wijkt de zangeres samen met haar nieuwe vrienden af van de formule die de groep zo geliefd maakte. Wat begon als liefdadigheid begint steeds meer op iets anders te lijken…

The Streamers kondigen een nieuw concert aan in september 2022. Na het grote succes van hun gestreamde concerten tijdens de coronacrisis, bijvoorbeeld hun kerstconcert vanuit de winter Efteling, gooien ze de succesformule helemaal om. En dat is slecht nieuws voor de fans. ‘The Streamers’ gaan namelijk ‘gewoon’ een live concert houden in het Olympisch stadion in Amsterdam.

The Streamers geven concert in Olympisch Stadion

Tijdens een persconferentie vanuit het historische stadion onthullen de artiesten die deel uitmaken van The Streamers dat er een écht concert aan zit te komen! Het was een redelijk grappige persconferentie onder andere dit nieuwe concert aangekondigd werd. Toch is dat een beetje gek, aangezien ‘The Streamers’ op deze manier hun naam ineens weinig eer aandoen. Tijdens corona kon je voor een duppie op de eerste rij zitten met honderdduizenden andere Nederlanders. Nu moet je ouderwets diep in je buidel tasten wil je Maan de Steenwinkel van dichtbij kunnen bewonderen. Het is namelijk niet mogelijk om online van dit liveconcert te genieten. Wel wordt het mogelijk op een later tijdstip uitgezonden. Maar dat mag je nauwelijks ‘streamen’ noemen, toch?

Streamers zijn gewoon nieuwe Vrienden van Amstel Live

Een veldticket voor The Streamers kost 80 euro! Doen The Streamers dit goed, of slaan ze met deze actie volledig de plank mis, en vergeten ze het hele principe achter hun naam? Een fysiek concert met een cast vol bekende Nederlandse zangers, waar hebben we dat eerder gezien? Is The Streamers op deze manier niet gewoon een duurdere reboot van de Vrienden van Amstel Live? We gaan het zien! Het concert zal plaatsvinden op zaterdag 17 september. The Streamers hebben dus nog even tijd nodig voordat ze hun grote optreden gaan geven. Maan kondigde ook deze persconferentie aan, via haar Instagram. ”Klaarmaken voor @Thelivestreamers persco, om 11.00”

Slaan The Streamers hiermee de plank mis?

Bij niet iedereen valt deze aankondiging in het goede keelgat. Veel mensen delen de mening dat het het principe van de naam ‘The Streamers’ weghaalt. Reacties onder de persconferentie; ”Jammer, niet een livestream”, ”Boeee… gewoon streamen”, ”Nou jammer weer, door de streams kon ik er juist bij zijn, nu niet meer”. Er zijn dus ook mensen waarvoor deze streams perfect waren, met bijvoorbeeld een fysieke beperking. Deze mensen kunnen natuurlijk moeilijk in het echt zo’n concert beleven. Nu met zo’n nieuw concert, kunnen ze het pas achteraf online terugzien, en valt het principe van hun optredens weg. Ondanks dat krijgen ze ook veel positieve reacties; ”Yes, zinin!”, ”Jaaa leuk, daar wil ik zeker heen”. 

Eerdere concerten

De eerdere concerten van The Streamers waren dus wel allemaal via een livestream en zonder publiek. Nu gooien ze het om. Hun eerste optreden was 20 maart 2021, in carré. Die daarna was 27 april, in in Paleis Noordeinde Den Haag. Daarna kondigde ze de ‘Holland Tour’ aan, dit optreden vond plaats in de Kuip, het stadion van Feyenoord. Na dit optreden, kwam de ‘Christmas editie’, die in de winter Efteling plaatsvond, op 26 december 2021. Dit optreden was dus tijdens kerst. Al deze optredens werden gestreamd, zoals ze altijd doen. Het team van The Streamers bevat diverse artiesten. Dit zijn The Streamers; Danny Vera, Emma Heesters, Thomas Acda, Snelle, Diggy Dex, Miss Montreal, Ronnie Flex, Rolf Sanchez, Suzan & Freek, Paul de Leeuw, Nick & Simon, Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Frank Lammers, Maan de Steenwinkel, Roel van Velzen, en Typhoon. Niet elke streamer is ook bij elk concert, maar deze mensen zijn allemaal bij minimaal één optreden geweest. Ook deze zelfde mensen zaten bij de persconferentie over het nieuwe concert.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.