Foto: Maan de Steenwinkel deelt geheimzinnige foto in nietsverhullende outfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan was er even een paar dagen tussenuit en droeg op haar warme bestemming een bijzonder pakje voor de camera. 

De verleidelijke zangeres Maan de Steenwinkel was er even een paar dagen tussenuit om bij te komen van alle stress van de vele festivals en optredens die ze de afgelopen tijd heeft gegeven. Op haar mini-vakantie kwam Maan helemaal tot rust. Ze kon daar natuurlijk niet rondlopen in warme truien, dus trok ze haar meest verleidelijke pakje uit de kast. En om haar volgers een beetje te vermaken, maakte ze daar ook nog een foto van. Zo konden de mensen thuis ook meegenieten van Maan haar spannende avonturen.

Lees ook: Foto: Maan de Steenwinkel gaat helemaal los in smakelijk topje

Het strakke pakje van Maan de Steenwinkel

Op de foto draagt Maan een strak oranje stofje, waar niet zo heel veel onder lijkt te zitten. Nu is er ook niemand bij Maan in de buurt, dus heel veel kleding heeft ze niet nodig, maar het blijft wel een zeer pakje wat de zangeres aan heeft getrokken. Zoiets moet ze niet aan gaan treken op het podium, want de kans dat er iets open waait en Maan meer van zichzelf laat zien dan de bedoeling is, is aanwezig.

Maan heeft warme bestemming met privé zwembad

De knappe zangeres had de beschikking over haar eigen zwembad. En dat vond Maan toch wel erg interessant. Zo kon ze een beetje afkoelen, zonder dat ze allemaal blikken naar zich kreeg van verdwaalde Nederlanders of van mannen die haar ongelooflijk aantrekkelijk vinden. Nu kon Maan in alle rust een beetje afkoelen in het zwembad, zonder zich daar zorgen over te maken. Haar vakantie was echter van korte duur, want ze moest weer snel naar huis om een concert te geven. Het leven van Maan loopt gewoon door. Maar gelukkig heeft ze goed kunnen genieten van deze warme bestemming.

Maan draagt bijzonder topje op spannende foto

Ook in Nederland draagt Maan hele bijzondere pakjes. Als ze het podium op gaat, dan zorgt Maan er altijd voor dat ze een strak broekje draagt met een verleidelijk topje erboven. Dan geeft ze er die typische Maan-blik bij, met haar tong een beetje uit haar mond en een verleidelijk lachje. Maan doet in het dagelijks leven misschien wat verlegen, maar op het podium verandert de zangeres in een ware verleidster, die alle mannen het liefste met huid en haar verslindt.

Maan telt af naar Ziggo

Nog maar 100 dagen te gaan en dan mag Maan spelen in Ziggo Dome. De zangeres kijkt enorm uit naar dit concert, wat misschien wel het grootste concert is dat Maan ooit gegeven heeft. Op haar Instagram account telt de prachtige blondine af naar het moment dat ze voor een uitverkocht Ziggo Dome staat. Om de zoveel posts laar Maan in de beschrijving van haar foto weten hoe lang je nog op het concert moet wachten. Maan heeft er in ieder geval enorm veel zin in.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...