Foto: Luchtig truitje van Sylvana IJsselmuiden staat op knappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het truitje van Sylvana IJsselmuiden moet van wel heel goed materiaal gemaakt zijn. Het shirtje staat namelijk op springen.

Sylvana IJsselmuiden is één van de knapste presentatrices van Nederland. In FHM 500 staat de presentatrice ook altijd enorm hoog in de lijst. Haar prachtige rondingen helpen haar hier zeker mee. Voor haar truitje is het alleen minder prettig. Die krijgt het namelijk zwaar te verduren.

Spaans jurkje weet Sylvana IJsselmuiden maar net te houden

De knappe blondine kijkt terug op een geslaagde vakantie. Nu het in Nederland herfst aan het worden is, blikt Sylvana nog even terug met een prachtig kiekje. Ze was afgelopen zomer in het zonnige Spanje op vakantie. In Spanje kan je heerlijk uiteten en dat is wat de presentatrice ook deed. In de avond zat Sylvana IJsselmuiden lekker op het terras aan het genieten van één drankje. Deze avond zat ze met één verleidelijk luchtig jurkje op het terras. Het jurkje had alleen wel een hele zware avond. Het prachtig gevormde lichaam van Sylvana IJsselmuiden zat namelijk aardig in de weg. De knoopjes op het jurkje begeven het bijna, maar houden het nog net vol. Sylvana IJsselmuiden moet volgende keer misschien één maatje groter bestellen. Toch maakt haar verleidelijke blik in de camera dit tot een prachtig plaatje.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Grappig en knap, dat is Sylvana IJsselmuiden allebei

Dat Sylvana IJsselmuiden er goed uitziet weet iedereen. Naast dat ze knap is, is de blondine ook nog eens grappig. Wat wil je nog meer bij zo’n prachtvrouw. Er werd tegen de presentatrice gezegd: ‘Syl ontspanje’. Sylvana IJsselmuiden begreep dat als lekker naar Spanje gaan. De mooie blondine heeft dat iets te letterlijk genomen en is naar Spanje vertrokken. Dit is natuurlijk allemaal een grapje van Sylvana om even lekker naar Spanje te gaan en echt te ontspannen.

Sylvana IJsselmuiden past zo bij de familie Flodder

Op haar Instagram deelt Sylvana IJsselmuiden een foto met wel hele pikante kledingkeuze. Terwijl deze foto wordt gemaakt zit de knappe blondine op een auto die wel heel erg lijkt op de auto uit Flodder. Haar volgers vragen zich dan ook af of dat inderdaad de auto is uit de serie. Met haar kledingkeuze en haarstijl lijkt de fotoshoot ook te zijn gericht op de serie Flodder. Ze hebben de foto zelfs zo bewerkt dat hij uit de jaren 90 lijkt te komen, de tijd wanneer de serie Flodder een groot succes was. Sylvana zit heel verleidelijk op de auto met een ongelofelijk kort jurkje aan. Je kan Sylvana al bijna horen zeggen: “ooh buurman wat doet u nu?” Ook hier staat het topje weer op springen. De echte Flodder fanaten zullen enorm genieten van deze foto. Sylvana vindt hem zelf ook erg tof, al had ze misschien gewild dat ze een iets groter topje had gekocht. Deze lijkt namelijk toch wel wat aan de strakke kant te zitten voor de knappe blondine.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.