Foto: Luchtig truitje van Sylvana IJsselmuiden staat op knappen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het truitje van Sylvana IJsselmuiden moet van wel heel goed materiaal gemaakt zijn. Het shirtje staat namelijk op springen.

Sylvana IJsselmuiden is één van de knapste presentatrices van Nederland. In FHM 500 staat de presentatrice ook altijd enorm hoog in de lijst. Haar prachtige rondingen helpen haar hier zeker mee. Voor haar truitje is het alleen minder prettig. Die krijgt het namelijk zwaar te verduren.

Spaans jurkje weet Sylvana IJsselmuiden maar net te houden

De knappe blondine kijkt terug op een geslaagde vakantie. Nu het in Nederland herfst aan het worden is, blikt Sylvana nog even terug met een prachtig kiekje. Ze was afgelopen zomer in het zonnige Spanje op vakantie. In Spanje kan je heerlijk uiteten en dat is wat de presentatrice ook deed. In de avond zat Sylvana IJsselmuiden lekker op het terras aan het genieten van één drankje. Deze avond zat ze met één verleidelijk luchtig jurkje op het terras. Het jurkje had alleen wel een hele zware avond. Het prachtig gevormde van Sylvana IJsselmuiden zat namelijk aardig in de weg. De knoopjes op het jurkje begeven het bijna, maar houden het nog net vol. Sylvana IJsselmuiden moet volgende keer misschien één maatje groter bestellen. Toch maakt haar verleidelijke blik in de camera dit tot een prachtig plaatje.
Grappig en knap, dat is Sylvana IJsselmuiden allebei

Dat Sylvana IJsselmuiden er goed uitziet weet iedereen. Naast dat ze knap is, is de blondine ook nog eens grappig. Wat wil je nog meer bij zo’n prachtvrouw. Er werd tegen de presentatrice gezegd: ‘Syl ontspanje’. Sylvana IJsselmuiden begreep dat als lekker naar Spanje gaan. De mooie blondine heeft dat iets te letterlijk genomen en is naar Spanje vertrokken. Dit is natuurlijk allemaal een grapje van Sylvana om even lekker naar Spanje te gaan en echt te ontspannen.

Sylvana IJsselmuiden past zo bij de familie Flodder

Op haar Instagram deelt Sylvana IJsselmuiden een foto met wel hele kledingkeuze. Terwijl deze foto wordt gemaakt zit de knappe blondine op een auto die wel heel erg lijkt op de auto uit Flodder. Haar volgers vragen zich dan ook af of dat inderdaad de auto is uit de serie. Met haar kledingkeuze en haarstijl lijkt de fotoshoot ook te zijn gericht op de serie Flodder. Ze hebben de foto zelfs zo bewerkt dat hij uit de jaren 90 lijkt te komen, de tijd wanneer de serie Flodder een groot succes was. Sylvana zit heel verleidelijk op de auto met een ongelofelijk kort jurkje aan. Je kan Sylvana al bijna horen zeggen: “ooh buurman wat doet u nu?” Ook hier staat het topje weer op springen. De echte Flodder fanaten zullen enorm genieten van deze foto. Sylvana vindt hem zelf ook erg tof, al had ze misschien gewild dat ze een iets groter topje had gekocht. Deze lijkt namelijk toch wel wat aan de strakke kant te zitten voor de knappe blondine.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!