Foto: Luchtig geklede Sterre Koning geeft showtje weg voor de spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sterre Koning heeft besloten om er thuis een feestje van te maken. Ze geeft een show weg voor de spiegel. 

Knappe Sterre Koning toont bijzondere lichaam op foto

Dat Sterre Koning een enorm knap lichaam heeft, dat weten de meeste mensen inmiddels wel. Maar dat de prachtige actrice zulke goede foto’s kon maken, daar staan mensen nog steeds een beetje versteld van. Sterre laat met een foto in de spiegel zien, waarom ze aan de absolute top staat van knappe vrouwen in Nederland. De prachtige actrice weet er wel een feestje van te maken op de foto. En daar zijn haar volgers natuurlijk zeer tevreden mee.

Lees ook: Foto: Sterre Koning laat zien waarom film De Tatta’s zo succesvol is

De heerlijke outfit van Sterre Koning

De outfit van Sterre Koning is meteen al heel opvallend als je naar de foto hierboven kijkt. De combinatie van het heerlijk korte rokje en het verleidelijke topje, werkt gewoon heel erg goed. De prachtige vormen van Sterre komen ook nog eens geweldig uit op de foto. De knappe actrice heeft maar weer eens bewezen wat ze allemaal wel niet kan op beeld. Maar natuurlijk hoort bij een verleidelijke foto ook een klein beetje een verleidelijke pose en een verleidelijke blik. En laat Sterre die hier nou allebei geven. Ze kruist haar benen een beetje en leunt lichtelijk naar achter, waardoor haar voorgevel meer in de aandacht komt te staan. Ook haar blik is erg zwoel te noemen. Sterre heeft er in ieder geval alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat dit een hele verleidelijke foto zou worden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STERRE KONING (@sterrekoning)

Sterre Koning gaat voor zomerse outfit

Het is weer officieel warm in Nederland. En dat betekent dat alle winterse kleding wordt ingeruild voor korte rokjes en heerlijke topjes. Sterre doet gerust mee aan de trend. Ze trekt even een heerlijk zomers pakje aan en maakt gelijk maar even een goede foto. Zo kan iedereen zien dat Sterre klaar is voor de zomer. Niet alleen dat, maar de prachtige actrice ziet er ook nog eens erg aantrekkelijk uit. Met outfits als deze kan dat ook haast niet anders. Sterre weet van haar kleding in ieder geval wel weer een feestje te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by STERRE KONING (@sterrekoning)

Sterre kijkt verleidelijk naar camera

Als er iets is dat Sterre Koning goed kan, dan is het wel heel erg intiem en zwoel kijken naar een camera. Dat talent laat ze op het plaatje hierboven ook maar weer eens goed zien. De knappe blondine weet in ieder geval goed hoe ze de aandacht van de camera moet pakken en houdt die vervolgens volledig vast. Met haar aantrekkelijke foto’s weet Sterre de dag van menig Instagram gebruiker flink op te vrolijken. Want met al die zwoele foto’s van deze knappe actrice, heb je het idee dat je overladen wordt met cadeaus. En Sterre is nog lang niet klaar om te stoppen met al die mooie plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Lieke van Lexmond laat haar broek zakken voor intieme behandeling

Deze oude GTST-actrice heeft een intieme behandeling gekregen om haar perfecte lichaam waar te laten komen, en daar laat ze zelfs haar broek voor zakken. Maar heeft ze niet al een perfect lichaam?

Video: Merel Ek overtreedt belangrijkste regel op tv tijdens Vandaag Inside

Merel Ek, politiek verslaggeefster bij Vandaag Inside, verbreekt de misschien wel belangrijkste regel op tv: niet eten. Maar wat eet de blondine nou precies?

Rico Verhoeven schokt buurt met vulgair standbeeld in tuin: “Was dat detail echt nodig?”

Rico Verhoeven, de wereldberoemde kickbokser, heeft zijn buurt verbaasd laten opkijken door een onverwachte en vulgaire toevoeging aan zijn tuin. De prangende vraag die nu rondzingt: was deze toevoeging werkelijk noodzakelijk?