Foto: Luchtig geklede Dionne Stax ligt languit op het strand

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dionne Stax geniet van een exotische vakantie met haar vriend. Daar horen uiteraard zomerse foto’s bij die gelukkig online verschenen zijn!

Dionne Stax is aan het genieten op het heerlijke Ibiza. Samen met haar vriend, Steve van Lucas&Steve, ligt ze languit op het strand. De zon komt perfect door de bomen heen, hierdoor kan ze nog even genieten van de laatste zonnestralen van de dag. Met de voetjes in het zand kan de blonde presentatrice nog even snel opladen voor ze weer aan de bak moet!
Dionne Stax in zonnige outfit

Met een heerlijk geel jurkje straalt Dionne net zoals de zon. Dionne Stax lijkt een beetje verlegen tijdens het nemen van de foto. Met het verleidelijke jurkje zie Dionne Stax er uitermate goed uit. De kleur geel past goed bij Dionne haar haarkleur en temperament. Dit is niet de eerste foto in een verleidelijke outfitje, die Dionne Stax deelt met haar volgers. Ook deze keer heeft Dionne weer de kleur geel aan. Dionne laat zich, met de kleur geel, van haar beste kant zien. Haar volgers hoor je dan ook zeker niet klagen over haar jurkje.

Dionne Stax krijgt veel ‘gratis’ vakanties

Voor het programma Dionne Dichtbij: Maxima reisde Dionne af naar Argentinië. Hier dook Dionne in het verleden van onze koningin Maxima. Veel kijkers hadden ergernis hoe Dionne ‘Maxima’ uitsprak. Ze kreeg dan ook veel kritiek op haar uitspraak. Naast de kritiek die ze kreeg over het uitspreken van de naam Maxima, vonden kijkers het programma ook een ‘flutprogramma’. Veel mensen vonden het een flutprogramma, maar toch kreeg de knappe journaliste een tweede kans met het programma Dionne Dichtbij de First Ladies. Uiteindelijk lukte het Dionne Stax niet om de kijkers deze keer wel over te halen. De kijkcijfers waren laag, en de reacties waren niet mals; mensen zagen het programma meer als een gratis, van belastingcenten betaalde vakantie door de Verenigde Staten voor de blondine!

Dionne Stax presenteert nieuw programma

De knappe presentatrice gaat een nieuw programma presenteren. In dit nieuwe programma gaan ze opzoek naar een nieuwe operaster. Het nieuwe programma gaat ARIA heten. Binnenkort komt het nieuwe programma op tv. Op sociale media deelt Dionne Stax dat ze voor de finale van ARIA een heerlijk geel jurkje had aangetrokken. Weer draagt Dionne de kleur geel, wat haar ook prachtig staat. Met enorme oorbellen en een strak riempje is haar outfitje helemaal af. Binnenkort kunnen we weer van Dionne gaan genieten op tv!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?