Foto: Los topje Sophie Bouquet geeft bijna alles prijs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wauw, dat is lekker… GTST-actrice Sophie Bouquet post hitsige foto’s op haar Instagram en fans zijn zéker te spreken… 

De 20-jarige Sophie Bouquet is één van de rising stars van de Nederlandse acteerwereld. In haar rol in Goede Tijden Slechte Tijden wordt Sophie de hemel in geprezen en ook op Instagram is ze enorm populair. En zo af en toe moeten al die fans natuurlijk beloond worden…

Sophie Bouquet verleidt in onthullende outfit

Sophie Bouquet heeft geen enkel probleem met onthullende outfits en poses. Zowel op televisie, interviews en op haar eigen Instagram post de 22-jarige actrice regelmatig hete foto’s. In haar kijkjes achter de schermen is duidelijk dat Sophie er zelf ook zeker van bewust is wat ze allemaal te bieden heeft. Haar Instagram staat er vol mee: niets bedekkende topjes, zwoele ogen en rode lippen. Wij snappen ook volledig dat Sophie zichzelf tentoonstelt. Met zo’n strak lijf, logisch. Ook in haar recentste post laat ze weinig aan de verbeelding over. Losse jeans hangen laag op haar heupen en daarboven een klein, zwierig topje dat bijna alles prijs geeft. Ook de pose van de bloedhete brunette roept hele andere gedachten naar boven en met een wellustige blik kijkt ze verleidelijk naar de camera. Op de achtergrond haar Amsterdamse flatje en geliefde poes. Daar ook de link naar de bijpassende titel die Sophie bij de kittige foto schrijft: “Miauw…“. Ook de comments zijn razend enthousiast: “doe normaal ik ben tot over mijn oren” en “Wauw“. De hartjes en verliefde emojis zijn ook in elke reactie terug te vinden. Volgers van Sophie zijn razend enthousiast.

Sophie Bouquet in korte topjes op de foto

Of je nou fan bent van actrice Sophie Bouquet of niet, je kan niet ontkennen dat ze altijd de show steelt. Zowel op de rode loper als op haar Instagram posts kan je niet om de brunette heen. Ook op haar Instagram is Sophie royaal met onthullende fotoshoots en miniscule topjes. Logisch ook, met haar heerlijke lijf. Je moet dan toch een beetje bij de trends blijven. Sophie houdt zeker goed in de gaten waar haar volgers en fans om vragen en luistert hier ook naar. Honderden reacties op haar posts leiden regelmatig tot vervolg. Zo posts ze backstage shots waar ze in doorzichtige kanten topjes grijnst naar de camera en geeft ze volgers ook een kijkje in haar privé leven met vakantiekiekjes en artistieke shots. Ook haar new year, new me posts doen ere aan de klassieke schoonheden met Sophie in een blonde korte coupe in zwoele poses tussen witte lakens. Volgers groeien met de dag, en wie neemt het ze kwalijk. Sophie heeft ons volledig betoverd. Eén fan maakt wel een grapje bij een onthullende foto: “Zo mooi! Maar na al die uitdagende foto’s kan je kinderoppas vergeten ;)”.

Het acteerwerk van Sophie Bouquet

Gelukkig lijkt acteren Sophie Bouqueet op het lijf geschreven. De 20-jarige actrice is momenteel razendpopulair in haar rol van Merel Verduyn op GTST en er lijkt geen einde aan haar groei naar sterrendom te komen. In een interview met BeauMonde vertelt Sophie dat het haar jeugddroom is om te acteren. Nadat Sophie als 10-jarige naast Halina Reijn in de stadsschouwburg heeft gestaan was het duidelijk: ze wordt acteur. En met haar acteertalent is het ook veilig te zeggen dat we nog lang niet alles van Sophie Bouquet gezien hebben. Wij kijken er naar uit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!