Foto: Liza Sips vertelt volgers alles over wilde avonturen Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Liza Sips hield een bijzondere Q&A voor haar fans over de avonturen tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson. 

De prachtige actrice Liza Sips hield een bijzondere Q&A voor haar volgers op Instagram. Daar deed de knappe blondine een boekje open over haar deelname aan het spannende programma Expeditie Robinson. De verleidelijke dame deelde alles met haar volgers, die na het zien van deze Q&A een heel ander beeld kregen van Liza en van het programma. Voor de meeste volgers van Liza is Expeditie Robinson nu niet meer hetzelfde. Maar juist daarom deed Liza de Q&A. Zo zijn haar volgers nog dichter betrokken bij haar spannende avonturen op het eiland tijdens het zenuwslopende programma.

Lees ook: Foto: Eerste namen Expeditie Robinson-deelnemers uitgelekt

Liza Sips laat volgers spannende vragen stellen

De knappe actrice laat haar volgers haar het hemd van het lijf vragen. Ze mogen elke vraag die ze kunnen bedenken stellen aan Liza. En dat zal ze weten ook. Voor Liza begint het in ieder geval vrij simpel. De vragenronde begint namelijk met een complimentje aan haar adres. Er wordt namelijk vol bewondering gekeken naar haar eerste proef, die Liza natuurlijk heeft gewonnen en naar aanleiding daarvan de team captain is geworden. Liza snapt het zelf ook nog niet helemaal. Ze is er nog een klein beetje ondersteboven van. Natuurlijk waardeert ze het compliment wel enorm. Maar ze heeft zelf ook niet echt een antwoord hoe dat haar gelukt is. Misschien was het toch meer geluk dan kunnen. Of misschien is Lisa gewoon wel heel goed.

In eerste instantie wilde Liza Sips helemaal niet meedoen aan Expeditie Robinson

Eigenlijk wilde Liza nooit meedoen aan Expeditie Robinson. Ze had altijd gedacht dat ze nee zou zeggen als ze voor het spannende programma gevraagd zou worden. Maar toen de productie belde om haar te vragen of ze mee wilde doen, zei de knappe actrice vrijwel meteen ja. En daar heeft ze geen moment spijt van gekregen. Het Expeditie Robinson avontuur is een avontuur geworden om nooit meer te vergeten. Ze zou het voor geen goud willen inruilen. En dat laat ze ook blijken uit haar antwoord op haar Instagram story. Liza zou ook zo weer meedoen als ze de kans zou krijgen. Liza vond de ervaring namelijk super.

Liza Sips wordt gevraagd naar haar spannendste moment

Knappe actrice Liza Sips had het eigenlijk meteen aan het begin al heel erg zwaar met de proeven. De proeven duurde volgens Liza erg snel, waardoor het lichamelijk erg zwaar werd. De actrice had daardoor best wel wat moeite. Maar ze wist zich er doorheen te slaan. Niet alleen dat, ze wist namelijk ook de proef te winnen. Liza was achteraf heel erg trots op zichzelf, want ze had van tevoren nooit gedacht dat ze de proef zou gaan winnen. Het gaf Liza een hele andere kijk op zichzelf en het programma. Haar volgers hebben wel weer meer bewondering voor Liza dankzij haar eerlijke antwoorden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!