Foto: Liza Sips vertelt volgers alles over wilde avonturen Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Liza Sips hield een bijzondere Q&A voor haar fans over de avonturen tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson

De prachtige actrice Liza Sips hield een bijzondere Q&A voor haar volgers op Instagram. Daar deed de knappe blondine een boekje open over haar deelname aan het spannende programma Expeditie Robinson. De verleidelijke dame deelde alles met haar volgers, die na het zien van deze Q&A een heel ander beeld kregen van Liza en van het programma. Voor de meeste volgers van Liza is Expeditie Robinson nu niet meer hetzelfde. Maar juist daarom deed Liza de Q&A. Zo zijn haar volgers nog dichter betrokken bij haar spannende avonturen op het eiland tijdens het zenuwslopende programma.

Lees ook: Foto: Eerste namen Expeditie Robinson-deelnemers uitgelekt

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIZA SIPS (@lizasips)

Liza Sips laat volgers spannende vragen stellen

De knappe actrice laat haar volgers haar het hemd van het lijf vragen. Ze mogen elke vraag die ze kunnen bedenken stellen aan Liza. En dat zal ze weten ook. Voor Liza begint het in ieder geval vrij simpel. De vragenronde begint namelijk met een complimentje aan haar adres. Er wordt namelijk vol bewondering gekeken naar haar eerste proef, die Liza natuurlijk heeft gewonnen en naar aanleiding daarvan de team captain is geworden. Liza snapt het zelf ook nog niet helemaal. Ze is er nog een klein beetje ondersteboven van. Natuurlijk waardeert ze het compliment wel enorm. Maar ze heeft zelf ook niet echt een antwoord hoe dat haar gelukt is. Misschien was het toch meer geluk dan kunnen. Of misschien is Lisa gewoon wel heel goed.

In eerste instantie wilde Liza Sips helemaal niet meedoen aan Expeditie Robinson

Eigenlijk wilde Liza nooit meedoen aan Expeditie Robinson. Ze had altijd gedacht dat ze nee zou zeggen als ze voor het spannende programma gevraagd zou worden. Maar toen de productie belde om haar te vragen of ze mee wilde doen, zei de knappe actrice vrijwel meteen ja. En daar heeft ze geen moment spijt van gekregen. Het Expeditie Robinson avontuur is een avontuur geworden om nooit meer te vergeten. Ze zou het voor geen goud willen inruilen. En dat laat ze ook blijken uit haar antwoord op haar Instagram story. Liza zou ook zo weer meedoen als ze de kans zou krijgen. Liza vond de ervaring namelijk super.

Liza Sips wordt gevraagd naar haar spannendste moment

Knappe actrice Liza Sips had het eigenlijk meteen aan het begin al heel erg zwaar met de proeven. De proeven duurde volgens Liza erg snel, waardoor het lichamelijk erg zwaar werd. De actrice had daardoor best wel wat moeite. Maar ze wist zich er doorheen te slaan. Niet alleen dat, ze wist namelijk ook de proef te winnen. Liza was achteraf heel erg trots op zichzelf, want ze had van tevoren nooit gedacht dat ze de proef zou gaan winnen. Het gaf Liza een hele andere kijk op zichzelf en het programma. Haar volgers hebben wel weer meer bewondering voor Liza dankzij haar eerlijke antwoorden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Davina Michelle kruipt over de vloer in doorzichtig shirtje

Davina Michelle: razend populair op YouTube, meerdere virale nummers met miljoenen luisteraars, en een stem om voor op je knieën te vallen zo mooi. In de videoclip bij haar nieuwste single Heatbeat gaat Davina echter voor haar kijkers op haar knieën...  

Rico Verhoeven maakt vegans woedend met schokkende video

Kickbokskampioen Rico Verhoeven deelt niet alleen flinke klappen uit in de ring. Ook met zijn Instagramfilmpjes weet hij mensen enorm te raken! Vooral dit grapje schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat... 

Foto: Fatima Moreira de Melo laat zich tussen de benen kijken

De prachtige Fatima Moreira de Melo laat zich op de foto spontaan tussen de benen kijken. Maar of dat het meest charmante plaatje oplevert is de vraag.