Foto: Liza Sips vertelt volgers alles over wilde avonturen Expeditie Robinson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Liza Sips hield een bijzondere Q&A voor haar fans over de avonturen tijdens haar deelname aan Expeditie Robinson

De prachtige actrice Liza Sips hield een bijzondere Q&A voor haar volgers op Instagram. Daar deed de knappe blondine een boekje open over haar deelname aan het spannende programma Expeditie Robinson. De verleidelijke dame deelde alles met haar volgers, die na het zien van deze Q&A een heel ander beeld kregen van Liza en van het programma. Voor de meeste volgers van Liza is Expeditie Robinson nu niet meer hetzelfde. Maar juist daarom deed Liza de Q&A. Zo zijn haar volgers nog dichter betrokken bij haar spannende avonturen op het eiland tijdens het zenuwslopende programma.

Lees ook: Foto: Eerste namen Expeditie Robinson-deelnemers uitgelekt

Liza Sips laat volgers spannende vragen stellen

De knappe actrice laat haar volgers haar het hemd van het lijf vragen. Ze mogen elke vraag die ze kunnen bedenken stellen aan Liza. En dat zal ze weten ook. Voor Liza begint het in ieder geval vrij simpel. De vragenronde begint namelijk met een complimentje aan haar adres. Er wordt namelijk vol bewondering gekeken naar haar eerste proef, die Liza natuurlijk heeft gewonnen en naar aanleiding daarvan de team captain is geworden. Liza snapt het zelf ook nog niet helemaal. Ze is er nog een klein beetje ondersteboven van. Natuurlijk waardeert ze het compliment wel enorm. Maar ze heeft zelf ook niet echt een antwoord hoe dat haar gelukt is. Misschien was het toch meer geluk dan kunnen. Of misschien is Lisa gewoon wel heel goed.

In eerste instantie wilde Liza Sips helemaal niet meedoen aan Expeditie Robinson

Eigenlijk wilde Liza nooit meedoen aan Expeditie Robinson. Ze had altijd gedacht dat ze nee zou zeggen als ze voor het spannende programma gevraagd zou worden. Maar toen de productie belde om haar te vragen of ze mee wilde doen, zei de knappe actrice vrijwel meteen ja. En daar heeft ze geen moment spijt van gekregen. Het Expeditie Robinson avontuur is een avontuur geworden om nooit meer te vergeten. Ze zou het voor geen goud willen inruilen. En dat laat ze ook blijken uit haar antwoord op haar Instagram story. Liza zou ook zo weer meedoen als ze de kans zou krijgen. Liza vond de ervaring namelijk super.

Liza Sips wordt gevraagd naar haar spannendste moment

Knappe actrice Liza Sips had het eigenlijk meteen aan het begin al heel erg zwaar met de proeven. De proeven duurde volgens Liza erg snel, waardoor het lichamelijk erg zwaar werd. De actrice had daardoor best wel wat moeite. Maar ze wist zich er doorheen te slaan. Niet alleen dat, ze wist namelijk ook de proef te winnen. Liza was achteraf heel erg trots op zichzelf, want ze had van tevoren nooit gedacht dat ze de proef zou gaan winnen. Het gaf Liza een hele andere kijk op zichzelf en het programma. Haar volgers hebben wel weer meer bewondering voor Liza dankzij haar eerlijke antwoorden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.