Foto: Lisa Vol van OG3NE ligt ineens op haar rug in Parijs

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol is opeens in Parijs te vinden. Heeft de OG3NE-zangeres een nieuwe liefde te pakken in de romantische stad?

Lisa Vol is altijd enorm hard aan het werk samen met haar zusjes. Het zangtrio OG3NE vliegt letterlijk door het hele land. Maar hoe kan het dat Lisa nu ineens languit in Parijs ligt? Zou ze een dagje vrij hebben genomen voor een nieuwe liefde?

Lisa Vol vermaakt zich goed in stad van de liefde

Lisa, Amy en Shelly hebben een ongelofelijk druk schema. Het ene moment staan ze in Groningen een optreden te verzorgen en het andere moment moeten ze een concert geven in Rotterdam. Eén ding is zeker, OG3NE is nog steeds razend populair. Van de hele dag zingen wordt je natuurlijk ontzettend moe. Daarnaast is Lisa Vol ook nog eens de oudste van het zussen trio en misschien dus wel het snelste moe. Wellicht was dat het excuus om er even een dagje tussen uit te gaan. En Lisa besloot dit gelijk goed aan te pakken door zo snel als ze kon naar Parijs te vertrekken. Bij de foto’s schrijft Lisa dat ze op een dagtripje is naar één van haar favoriete steden. Voor Lisa is dat dus het romantische Parijs. Zou Lisa met vriendinnen zijn of is er een man in het spel?

Lees ook: Oeps: Amy Vol van OG3NE scheurt uit veel te strakke broek

Heeft Lisa Vol een nieuwe vriend?

Alle mannen in Nederland spitste natuurlijk hun oren toen naar voren kwam dat Lisa Vol tegenwoordig single is. Maar liefst 7 jaar lang had de knappe blondine een relatie met Ergin Arslanbas. Het leek allemaal een mooi sprookje, maar niks was minder waar en de twee gingen uit elkaar. Het leek dus even stil op liefdesgebied bij Lisa. Wellicht zijn er al wat mannen gekomen en gegaan die het drukke leven van de zangeres bij probeerde te benen. Maar er is nog niemand permanent gebleven. Nu lijkt er toch een mogelijke verandering te zijn in het liefdesleven van Lisa, want welke stad is romantischer dan Parijs? Lisa deelt ook niet zomaar een foto, maar één waarbij ze zonder make-up de zon in tuurt. Met dat mooie weer is het natuurlijk overbodig om teveel kleding aan te trekken en dat heeft Lisa zo te zien erg goed begrepen. Een vrolijk bloemprintje op het shirtje maakt de look helemaal af.

Lisa Vol trekt strakke broek aan

Als er iets te vieren valt dan zijn de meiden van OG3NE altijd van de partij. Elk openbaar festival dat in Nederland plaatsvind wil de meiden wel hebben als optreden. Zo ook tijdens het bevrijdingsfestival. Voor deze bijzondere dag besloot Lisa Vol ook een bijzondere outfit uit de kast te trekken. Alle kleuren van Lisa haar strakke flaired broek zijn bijna trippy om naar te kijken. Vaak gaat Lisa wel voor een beetje een veilige keus door er een zwart jasje overheen te gooien.

Lisa, Amy en Shelly sjansen erop los

Na het ontspannende dagje weg moest Lisa Vol helaas weer volle bak aan de slag. OG3NE stond weer in vol ornaat op het podium. De zussen hebben een aantal eigen nummers maar zijn ook erg goed in het coveren van andere nummers. Vaak zijn dit sentimentele nummers maar OG3NE besloot nu voor iets anders te gaan. Namelijk het bekende nummer Dansplaat. Op het filmpje zingen de zussen erg fanatiek het ”dans maar en sjans maar” refrein mee..

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!