Foto: Lisa Vol van OG3NE laat zich ontzettend diep in haar topje kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe Lisa Vol is op vakantie in het mooie Frankrijk, en verwent haar volgers met enorme diepe inkijk. 

Lisa Vol heeft haar volgers op Instagram getrakteerd op een hele reeks super leuke vakantiefoto’s vanuit het mooie Franse Les Sables-d’Olonne. Op de foto’s is te zien hoe Lisa volop aan het genieten is van haar welverdiende paasvakantie.

Lisa Vol verwent volgers met lekkere kiekjes

Een van de foto’s die Lisa toont is hoe ze samen met haar vriend voor de spiegel staat en een leuke mirror-selfie maakt. Het is duidelijk dat ze het samen erg naar hun zin hebben. Je ziet dat de liefde tussen hen in de lucht hangt. Op een andere foto zit Lisa heerlijk in het zonnetje en is ze een boek aan het lezen. De foto is van bovenaf genomen en door haar diepe V-hals krijgen we een mooie inkijk van deze mooie blondine. Het lijkt erop dat ze volledig ontspannen is en geniet van het heerlijke weer en de prachtige omgeving. Natuurlijk mag een heerlijk ijsje niet ontbreken tijdens het verblijf van Lisa in Frankrijk. En ook daar heeft ze aan gedacht. Op een van de foto’s zien we Lisa genieten van een heerlijk ijsje terwijl ze in het zonnetje zit. Lisa eindigt haar reeks foto’s met een prachtige video van het strand en de mooie zee. Het is duidelijk dat ze volop geniet van haar vakantie! Met haar prachtige glimlach en haar oprechte persoonlijkheid is Lisa Vol een lust voor het oog en we kunnen niet wachten om meer van haar te zien!

Lees ook: Foto: Lisa Vol van OG3NE geeft alles cadeau in open topje

Lisa Vol gaat helemaal stuk tijdens het poseren

De knappe blondine is een ware professional als het gaat om poseren voor de camera, zelfs met een glaasje wijn in haar systeem. Lisa weet als geen ander hoe ze haar beste kant moet laten zien. En haar fans te imponeren met haar natuurlijke schoonheid en charmante persoonlijkheid. Maar voordat dat perfecte kiekje genomen is, moet ze soms wel even hard lachen. En wie kan dat Lisa kwalijk nemen? Het is duidelijk dat ze volop geniet van het leven en dat haar lach aanstekelijk werkt. Het is geweldig om te zien hoe Lisa zichzelf blijft! En haar natuurlijke charme inzet mogen we natuurlijk niet vergeten hoe ze haar fans entertaint en inspireert. Ze is een voorbeeld voor velen en laat zien dat het belangrijk is om te genieten van het leven en altijd jezelf te blijven, ongeacht wat anderen van je vinden. Met haar vrolijke persoonlijkheid, haar mooie verschijning en haar talent om te poseren voor de camera is Lisa Vol een ware ster.

Lees ook: Foto: Lisa Vol van OG3NE deelt privé kiekje in badkamer

De zangers maakt zich klaar voor optreden

In onderstaande Instagram-post van Lisa Vol is te zien hoe ze zich voorbereidt op haar optreden. De blonde zangeres staat in haar kleedkamer, omringd door make-upartiesten en hairstylisten die haar helpen bij het perfectioneren van haar look. Haar prachtige haren zijn gestyled in een volumineuze krullenbos en haar make-up is on point. Maar het is vooral de twinkeling in haar ogen die opvalt. Lisa straalt van opwinding en enthousiasme. Ze weet dat ze straks op het podium mag staan en haar fans mag vermaken met haar geweldige stem en indrukwekkende performance. Het is duidelijk dat ze hier helemaal op haar plek is en geniet van het moment.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!