Foto: Lisa Vol van OG3NE daagt volgers uit met ontzettend pikant rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol van de meidengroep OG3NE heeft voor de zoveelste keer een spannende outfit aangetrokken. De verleidelijke zangeres is niet te stoppen!

Knappe zangeres Lisa Vol trekt verleidelijk rokje aan

Natuurlijk weet iedereen dat Lisa Vol de meest aantrekkelijke van de drie OG3NE zusjes is. Maar Lisa bewijst dat graag nog eventjes tegenover alle mensen die daarover twijfelden. Ze plaatst de laatste tijd steeds meer spannende foto’s van zichzelf en geeft daarmee veel weg van haar avontuurlijke lichaam. Lisa Vol weet precies wat ze moet doen om haar volgers op hol te laten slaan. De juiste outfit en pose doen natuurlijk wonderen. Kijk maar naar de foto hieronder. Het rokje dat Lisa heeft aangetrokken is buitengewoon leuk om te zien.

Lees ook: Foto: Lisa Vol van OG3NE laat haar troeven afknellen in strak shirtje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

De outfit van Lisa Vol is wel erg ‘spicy’

Het is dan ook een heerlijke outfit die Lisa vandaag voor haar volgers heeft aangetrokken. De knappe blondine heeft een bijzonder rokje aangetrokken dat zeker wel goed zijn werk doet. Het fantastische lichaam van Lisa komt er namelijk perfect in over. Ook haar topje is buitengewoon goed. Hij is letterlijk ‘spicy’ te noemen aan de tekst die erop staat te zien. Maar ook is het gewoon een heet topje, omdat het Lisa er zo belachelijk goed uit laat zien. De vrouwelijke vormen van de blonde zangeres komen perfect over in dit heerlijk kleine en strakke outfitje. Daarmee weet Lisa haar volgers enorm goed te verleiden. Zelf vindt de blondine dat stiekem wel een beetje fijn. Je trekt toch een mooie outfit aan in de hoop dat andere mensen die net zo speciaal vinden als dat je hem zelf vindt.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

De zwoele blikken van zangeres Lisa Vol

Behalve spannend wit, weet Lisa ook een stoute, zwarte outfit perfect te brengen. De knappe zangeres doet dat voornamelijk door haar blik richting de camera, die zo gedaan is dat ze in één keer al haar volgers weet te betoveren. De prachtige zangeres weet wat voor effect haar zwoele blik heeft op vrijgezel Nederland en kiest ervoor om meerdere foto’s van haar intieme look online te zetten. Het bezorgde de fans van de verleidelijke blondine wel de avond van hun leven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa Vol laat outfit nog een keertje zien naast OG3NE zusjes

De prachtige blondine was nog niet helemaal klaar met haar witte outfit. Ze had er nog een aantal foto’s van, waaronder een foto met haar zusjes van OG3NE en die moest natuurlijk eventjes nog gedeeld worden op social media. Naast haar zusjes zie je pas echt goed waarom Lisa de knapste van het stel is. De oudere Lisa laat haar jongere zusjes in ieder geval in deze outfit mijlen ver achter zich. Daar valt gewoon simpelweg niet aan te tippen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!