Foto: Lisa van OG3NE knalt bijna uit superstrakke blouse

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lisa Vol is misschien wel het mooiste meisje van de zusjes OG3NE. En dat zie je wel aan deze foto. De blondine ziet er heerlijk uit.

De knappe Lisa Vol knalt bijna uit shirtje

Lisa Vol heeft een ontzettend knap en mooi gevormd lichaam. Daarom heeft de blondine ook zoveel volgers op haar Instagram. Die heeft ze gedeeltelijk te danken aan haar enorme zangtalent en gedeeltelijk aan haar prachtige uiterlijk. De blonde zangeres imponeert vaak met haar ongelooflijk strakke outfits. Daar komen haar vormen vaak goed in uit. Soms iets te goed. Zo knallen haar ballonnen soms bijna uit haar shirt. Ook nu is het weer raak, kijk maar mee naar de volgende foto.

Lees ook: Foto: OG3NE-zusjes maken enorme indruk met spannende topjes

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

Lisa Vol heeft een vrij vol shirtje op heerlijk kiekje

Zoals je kan zien op de foto hierboven ziet Lisa Vol er weer heerlijk uit. Ze heeft alleen een klein probleempje. Of ja, klein is het niet, dat is nou juist het probleem. Haar flinke ballonnen lijken bijna geen ruimte te hebben in het strakke shirt van de zangeres. En dat is natuurlijk niet fijn, want Lisa wil gewoon normaal haar shirt kunnen dragen. Haar fans vinden het gelukkig wel fijn om te zien.

De verleidelijke vormen van Lisa Vol haar lichaam

Waar sommige zangeressen juist alleen maar ten alle tijden nog slanker willen zijn, is Lisa juist wel blij met haar goed gevormde lichaam. En geef haar eens ongelijk. De knappe blondine ziet er beter uit dan menig andere vrouw in Nederland. En dat met een klein maatje meer. De prachtige vormen van Lisa haar lichaam zijn om van te smullen. De rest van de vrouwen in Nederland mochten willen dat ze er zo goed uit zagen als dat Lisa er uit ziet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lisa Vol (@lisaog3neofficial)

De blonde zangeres heeft een voorliefde voor strakke pakjes

Er zijn vele dingen die Lisa Vol erg leuk vindt. Een daarvan is natuurlijk zingen. Maar een ander ding waar ze helemaal gek op is, dat is het maken van ongelooflijk mooie foto’s van zichzelf. En Lisa weet als geen ander dat die foto’s er wel een beetje leuk uit moeten zien. Hoe doe je dat? Door je helemaal mooi op te maken en je haren in een wild kapsel te doen. En je maakt de look af door dan ook nog eens een heel erg strak pakje te dragen. Lisa Vol tikt al die boxjes aan met haar foto’s, kijk maar naar het plaatje hierboven voor het bewijs. En met haar fantastische foto’s doet ze de harten van de Nederlandse mannen sneller kloppen. Het is dan ook niet zo gek dat OG3NE alle stadions van Nederland uitverkoopt. Al Lisa haar mannelijke fans rennen namelijk richting die optredens. Die willen Lisa ook wel eens in het echt zien in plaats van alleen maar op een verleidelijke foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...