Foto: Linda de Mol na Voice-rel toch weer terug bij oude liefde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Linda de Mol is terug bij haar oude liefde. De Voice-rel heeft de blondine er niet van weerhouden om terug te keren..

Linda de Mol is terug bij haar oude liefde ondanks alles. De blondine heeft natuurlijk veel te verwerken gehad de afgelopen tijd. De Mol-familie die in een slecht daglicht is gekomen, haar ex-man Jeroen Rietbergen die met meerdere schandalen naar buiten kwam en natuurlijk de grote Voice-rel waar de Mol-familie ook een rol in speelde. Linda de Mol besloot echter niet om hierdoor stil te zitten of te piekeren, maar is weer lekker actief. De presentatrice is nu zelfs terug bij haar oude liefde, ondanks alles wat er heeft plaatsgevonden..

Linda de Mol terug bij haar magazine LINDA

Onlangs kondigde Linda de Mol het verrassende nieuwtje aan. Althans, via de Instagram van het tijdschrift LINDA dan. De blondine keert namelijk terug naar het blad. En dit is een redelijk onverwachte stap, na alles wat er kortgeleden heeft afgespeeld. In oktober is de blondine dan ook weer op de cover van de LINDA te zien, dus ze keert gelijk goed terug! Waar zal Linda het over gaan hebben in het blad? Gaan we primeurtjes krijgen, dingen die we nooit eerder hoorden over bepaalde mensen. Gaat de blondine volledig open kaart spelen over haar verleden met Jeroen R? Of misschien zelfs over de schandalen van The VoiceWist Linda er stiekem al wat vanaf? Het magazine kondigt de terugkeer aan via Instagram; “Linda de Mol komt terug. In het oktobernummer van LINDA. zal ze het editorial weer voor haar rekening nemen en op de cover staan“. 

Lees ook: Yvonne Coldeweijer helemaal klaar met TVOH-schandaal na kritiek Linda de Mol

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda)

LINDA deelt pikant vakantieboek

Onlangs deelde LINDA het magazine een wel heel opvallende cover via Instagram. Op deze foto was namelijk het LINDA vakantieboek te zien! En om eerlijk te zijn, ziet deze er wel heel verleidelijk uit. Met een hete zweterige cover begint het al. Op de cover zien we namelijk een vrouw waarvan we haar gezicht niet kunnen zien. Wél is goed te zien dat mevrouw niet heel veel kleding aan heeft, en dat ze een smeltend ijsje in d’r hand heeft. Een echte zomereditie dus. Dit belooft een hele hete zomer te worden, en LINDA besluit deze editie dan ook ontzettend heet te maken. Met gasten als Noor Kleinenberg de Groot, Sander Kleinenberg, Barbara Sloesen en Robin Martens heeft LINDA zeker geen gas terug gegeven, en zoals we kunnen zien via Instagram gaan deze gasten ver voor een fotoshoot. Bij deze zomerse editie hoort dan ook weinig tot misschien zelfs geen kleding. Zullen we alleen mooie foto’s van deze gasten gaan zien, of zouden ze ook iets nuttigs te vertellen hebben? In ieder geval is één ding vrij zeker; dit LINDA vakantieboek wordt ontzettend dik. Dikker dan een normaal magazine natuurlijk. Voor jou, voor lekker naast het zwembad in de zon.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door LINDA. (@linda)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!