Foto: Linda de Mol na Voice-rel toch weer terug bij oude liefde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Linda de Mol is terug bij haar oude liefde. De Voice-rel heeft de blondine er niet van weerhouden om terug te keren..

Linda de Mol is terug bij haar oude liefde ondanks alles. De blondine heeft natuurlijk veel te verwerken gehad de afgelopen tijd. De Mol-familie die in een slecht daglicht is gekomen, haar ex-man Jeroen Rietbergen die met meerdere schandalen naar buiten kwam en natuurlijk de grote Voice-rel waar de Mol-familie ook een rol in speelde. Linda de Mol besloot echter niet om hierdoor stil te zitten of te piekeren, maar is weer lekker actief. De presentatrice is nu zelfs terug bij haar oude liefde, ondanks alles wat er heeft plaatsgevonden..

Linda de Mol terug bij haar magazine LINDA

Onlangs kondigde Linda de Mol het verrassende nieuwtje aan. Althans, via de Instagram van het tijdschrift LINDA dan. De blondine keert namelijk terug naar het blad. En dit is een redelijk onverwachte stap, na alles wat er kortgeleden heeft afgespeeld. In oktober is de blondine dan ook weer op de cover van de LINDA te zien, dus ze keert gelijk goed terug! Waar zal Linda het over gaan hebben in het blad? Gaan we primeurtjes krijgen, dingen die we nooit eerder hoorden over bepaalde mensen. Gaat de blondine volledig open kaart spelen over haar verleden met Jeroen R? Of misschien zelfs over de schandalen van The Voice? Wist Linda er stiekem al wat vanaf? Het magazine kondigt de terugkeer aan via Instagram; “Linda de Mol komt terug. In het oktobernummer van LINDA. zal ze het editorial weer voor haar rekening nemen en op de cover staan“. 

Lees ook: Yvonne Coldeweijer helemaal klaar met TVOH-schandaal na kritiek Linda de Mol

LINDA deelt vakantieboek

Onlangs deelde LINDA het magazine een wel heel opvallende cover via Instagram. Op deze foto was namelijk het LINDA vakantieboek te zien! En om eerlijk te zijn, ziet deze er wel heel verleidelijk uit. Met een hete zweterige cover begint het al. Op de cover zien we namelijk een vrouw waarvan we haar gezicht niet kunnen zien. Wél is goed te zien dat mevrouw niet heel veel kleding aan heeft, en dat ze een smeltend ijsje in d’r hand heeft. Een echte zomereditie dus. Dit belooft een hele hete zomer te worden, en LINDA besluit deze editie dan ook ontzettend heet te maken. Met gasten als Noor Kleinenberg de Groot, Sander Kleinenberg, Barbara Sloesen en Robin Martens heeft LINDA zeker geen gas terug gegeven, en zoals we kunnen zien via Instagram gaan deze gasten ver voor een fotoshoot. Bij deze zomerse editie hoort dan ook weinig tot misschien zelfs geen kleding. Zullen we alleen mooie foto’s van deze gasten gaan zien, of zouden ze ook iets nuttigs te vertellen hebben? In ieder geval is één ding vrij zeker; dit LINDA vakantieboek wordt ontzettend dik. Dikker dan een normaal magazine natuurlijk. Voor jou, voor lekker naast het zwembad in de zon.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!