Foto: Lies Zhara wenst je een heerlijke kerst met slaapkamerselfie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lies Zhara weet haar fans heel blij te maken met een set niets verhullende slaapkamerfoto’s. 

Als influencer weet Lies Zhara dondersgoed hoe ze haar fans blij kan maken. Daar heeft de beeldschone blondine werkelijk een kunst van gemaakt! Geen wonder dan ook dat haar recente kerstfoto’s zo in de smaak vallen. Het zijn namelijk echt meesterwerkjes wat ons betreft. Zo poseert Lies Zhara uiterst verleidelijk in haar slaapkamer, compleet met zwoele blik en getuite lippen. En daar lopen haar fans toch wel heel warm van!

Lies Zhara geeft fans kerstcadeautje met bloedhete slaapkamerselfies

Zo weet Lies Zhara met één set foto’s haar volgers helemaal gek te krijgen. En wij snappen het helemaal. Deze kiekjes zijn natuurlijk ook om van te watertanden! Dat is na het zien van de eerste shots namelijk wel duidelijk. Lies Zhara trekt alles uit de kast deze feestdagen en drijft haar fans helemaal tot het uiterste. Zo mogen we smullen van de beeldschone blondine terwijl ze rond paradeert zonder kleding, lijkt het wel! Rechtstreeks uit bed trekt Lies namelijk alleen maar een badjas aan. En ja, die dikke stof kan je natuurlijk nooit helemaal strak krijgen. Geen wonder dus dat het pakje gewoon openvalt! Al helemaal als Lies haar benen helemaal naar boven optrekt, natuurlijk. Zo laten deze plaatjes wel heel weinig aan de verbeelding over! Bekijk de foto zelf hier.

Kerstwensen Lies Zhara heeft fans in rep en roer

In haar kerstfoto trekt Lies Zhara haar benen namelijk zo ver mogelijk naar boven. Al zal dat zeker niet het eerste zijn wat je opvalt. Lies trekt er namelijk ook nog een bijzondere uitdrukking bij. Al kan de blonde schoonheid natuurlijk flink wat hebben. Met zo’n schitterend smoeltje als Lies kan wat ons betreft elke bek wel trekken! Nou, zo lijkt Lies er ook over te denken, want in het plaatje bijt ze met overdreven uitdrukking op haar lip. Gelukkig lijkt ze zelf dondersgoed te weten wat ze met haar fans doet. Als we de glinsterende oogjes mogen geloven heeft Lies er zelf ook veel plezier in! En dat plaatje maakt ze compleet met de verleidelijke pose. Zo zijn haar benen gewoon volledig onbedekt en moet ze strategisch naar de zijkant leunen om haar voorgevel niet in volle glorie te tonen.

Lies Zhara shockeert fans met kijk achter de schermen

En zo zijn er wel meer foto’s die Lies Zhara doen opkijken. Niet alleen de eerste paar kiekjes hadden fans namelijk in rep en roer. Niet dat je ons hoort klagen over de heerlijke shots, natuurlijk. Hoe meer we zien van Lies hoe beter, toch? Nee, iedereen was een tikkeltje verbaasd over de caption die Lies bij haar laatste foto zette! Zo bleek de influencer zelf namelijk verbijsterd te zijn over hoe haar figuur op camera stond die laatste paar beelden. En vooral haar hand trok daarbij Lies haar aandacht! De beeldschone influencer probeerde namelijk verleidelijk voor de camera te lachen. En nou is dat wat ons betreft helemaal gelukt, haar pose trok daarbij toch ook wat gekke ogen. Zelfs Lies viel het op! Gelukkig hoeft Lies zich over de rest van haar foto’s helemaal geen zorgen te maken. Die mag ze van ons op de muur hangen!

Smullen van de Instagram van Lies Zhara

En mocht je nou helemaal enthousiast geworden zijn van deze kiekjes van Lies Zhara, wacht maar totdat je de rest van haar Instagram ziet. Dat is namelijk echt een goudmijntje! De beeldschone influencer verwent haar fans regelmatig met de heetste plaatjes en pikantste filmpjes. Voor haar fans geen geheimen lijkt het motto! En daarmee laat ze echt niets aan de verbeelding over. Dus mocht je willen zien hoe Lies erbij loopt zónder badjas, check vooral haar Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...