Foto: Lies Zhara verwent haar volgers met kiekje van knellend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De blonde Lies Zhara draagt een hele wijde jumpsuit, maar om haar ‘grote vriendinnen’ goed in het zicht te houden, trekt ze zéér knellend topje aan!

Lies Zhara verwent volgers met verleidelijk kiekje

De knappe blondine deelt een verleidelijk kiekje op haar Instagram-verhaal. Lies Zhara staat in haar woonkamer, en ze vond het tijd om even voor de spiegel te poseren. Tijdens de modieuze pose kwam ze op het geweldige idee om dit met haar telefoon vast te leggen, en te delen met haar volgers op Instagram. Ze draagt een lichtblauwe weide jumpsuit, die maar met één super smal knoopje vast zit. Mocht dat knoopje nu los schieten dan heeft de jongedame daar enkel nog een super strak topje onderaan! De 21-jarige blondine weet wel écht hoe ze haar pluspunten moet inzetten om haar volgers te blijven verleiden. Ze heeft een super leuk en lief gezicht, maar de aandacht van haar volgers trekt toch al snel naar die pluspunten van de Lies. De beste dame heeft zo’n 475.000 volgers alleen al op Instagram, dus haar bereik is immens geworden!

Lees ook: Broekloze Lies Zhara filmt zichzelf tijdens het omkleden

lies_zhara

De blonde Lies Zhara gaat los op Twitch

In bovenstaande foto heeft Lies Zhara een link gezet naar haar Twitch-account. Naast haar grote bereik op Instagram is Lies sinds kort ook begonnen met livestreams op Twitch. Op haar account geeft ze aan al meer dan 1 jaar als full time content creator werkzaam te zijn. Haar voornaamste interesses liggen bij dieren en natuurlijk gamen. Op het Twitch-account deelt Lies allemaal livestreams waar ze de games Fortnite, Gewoon Chatten, Fall Guys en Forspoken speelt. Volgers kunnen dan live meekijken, maar of zij nu naar haar livestreams kijken om te zien hoe Lies aan het gamen is, daar zijn nog grote twijfels over. Haar succes op Twitch is bij lange na niet zo groot als dat bij haar Instagram-account is. Lies heeft namelijk 19.000 volgers op Twitch.

Lees ook: Video: Lies Zhara duwt haar twee ‘vriendinnen’ omhoog in doorschijnend topje

Lies Zhara

Lies Zhara deelt foto’s op vakantie in strakke badkleding

De knappe Lies Zhara kreeg een flashback van een recente vakantie op een super zonnige locatie. Op de eerste foto zien we een close-up van haar lieve gezicht en prachtige blauwe ogen waar ze helemaal nat is. De 2e foto is écht een plaatje waar ze lekker op strand zit met een weergaloze zonsondergang op de achtergrond. De manier waarop ze op de foto staat is ze net een snoepje dat je wil opeten. Alleen zit dat snoepje wel helemaal onder het zand. Ook op plekken waar de zon helemaal nooit schijnt. Lies Zhara is helemaal niet bang als we kijken naar 4e foto. Daar is de knappe blondine boven haaien aan het zwemmen. En om het nog uitdagender te maken, heeft de jongedame een rode bikini aan, die ook bij de haaien de nodige aandacht zal trekken. Gelukkig is dat voor de prachtrouw allemaal goed verlopen, en kan ze met volle trots zeggen dat ze boven haaien heeft gezwommen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Juultje Tieleman shockeert volgers met uiterst vreemde haargroei

De welbekende influencer Juultje Tieleman verrast volgers met uiterst vreemde haargroei op haar Instagram-verhaal! 

Minimaal geklede Marieke Elsinga maakt Instagram wild met privé foto

Marieke Elsinga heeft Instagram in vuur en vlam gezet met een privéfoto die ze deelde op haar account!

Foto: Miljuschka Witzenhausen poseert zonder broek en laat haar ronde achterzijde bekladden

Chef Miljuschka Witzenhausen heeft weer eens een bijzonder charmante foto van zichzelf op Instagram geplaatst! Deze keer gaat ze echter véél verder dan gewoonlijk...