Foto: Lies Zhara laat zien wat ze onder haar doorschijnende rokje draagt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara is gekleed in een prachtige flinterdunne witte stoffen jurk en de blondine ziet eruit alsof ze zo uit een sprookjesboek is gestapt, zo mooi!

Doorzichtig jurkje laat onderkleding van Lies Zhara zien!

Lies Zhara lijkt wel uit een sprookje te zijn gestapt met haar betoverende witte jurk. Het enige wat nog ontbreekt is een kudde dieren die haar volgen terwijl ze zachtjes zingt. Wie weet wordt ze binnenkort wel gecast als de hoofdrolspeler in een nieuwe Disney-film met dat lange blonde haar! Zelfs de prins op het witte paard zou even moeten stoppen om naar haar te kijken! Haar outfit is echter niet helemaal Disney-proof; je kunt namelijk dwars door haar broek heen kijken! Haar volwassen volgers kunnen dat uiteraard alleen maar waarderen. Dat blijkt ook uit de vele hongerige reacties onder de foto.

Lees ook: Foto: Lies Zhara doet topje omlaag na zonnebaden in tuin

Lies Zhara zet ‘vriendinnen’ flink in het zonnetje

Lies Zhara zet haar ‘vriendinnen’ flink in het zonnetje en laat zien hoe dankbaar ze is voor hun aanwezigheid. Met een uitgebreide brunch in haar prachtige tuin en een heerlijk nummertje op de achtergrond stuiteren ze samen voor de camera. Het is voor de kijker moeilijk om van de mooie omgeving te genieten laat een volger in de reacties weten, hij heeft nog zo zijn best gedaan!

@lies_zhara always learning about life🫶🏼 #foryou ♬ originalljud – ok

Een house tour bij Lies Zhara thuis

Lies Zhara geeft een heerlijke house tour. Hieronder zie je de video waar je het stulpje van de grote influencer met eigen ogen kan bewonderen. Bij de woonkamer, waar je meteen wordt verwelkomd door een kleurrijke en gezellige sfeer. Overal zie je mooie planten, kussens en wat kunst aan de muren. Als ze verder lopen, komen ze in de keuken, waar Lies haar beroemde taarten bakt. De keuken is gevuld met allerlei bakgerei en je ruikt meteen de heerlijke geur van versgebakken appeltaart. Vervolgens gaan ze naar boven, waar we de slaapkamer van Lies zien. Het bed is versierd met mooie kussens en een deken, en aan de muur hangt een prachtige foto van een strand. Het ziet er supergezellig uit! Tot slot komen we bij de badkamer, waar we een grote spiegel en een mooie wastafel zien. Er staan allerlei lekkere geurtjes en verzorgingsproducten op het plankje waardoor Lies Zhara elke dag zo kan stralen!

Lees ook: Lies Zhara draagt helemaal geen broek op deze spiegelfoto

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...