Foto: Lies Zhara laat zich op haar heetst zien in strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara heeft weer een paar heerlijke foto’s van haar outfit online gezet en die moet je simpelweg zien vanwege haar heerlijke pakje. 

Het verrukkelijke pakje van Lies Zhara

Natuurlijk ziet Lies Zhara er in elke outfit geweldig uit. Laat dat even voorop staan. Maar het pakje wat ze deze keer uitgekozen heeft, is toch wel een stukje beter te noemen. Lies heeft namelijk een topje aangetrokken dat al haar prachtige vormen laat zien. En dat is natuurlijk wel heel bijzonder. Want de vrouwelijke vormen van Lies Zhara zijn nogal indrukwekkend. Met haar nieuwe topje weet Lies dus alle aandacht op zich te vestigen. En dat is toch wel een erg interessant plaatje geworden. Kijk dus maar even mee en geniet van de bijzondere foto’s van Lies Zhara in haar nog bijzonderdere outfit.

Lees ook: Foto: Lies Zhara duikt kleedhokje in met zeer kort broekje

Lies Zhara laat zichzelf flink zien in nieuwste topje

Zoals je op de foto hierboven kan zien laat Lies zich van haar beste kant zien. Lies heeft een flinke voorgevel die natuurlijk even goed op de foto moet worden gezet. Haar fans zijn in ieder geval erg blij met het spannende plaatje  Je kan op dat plaatje namelijk exact zien hoe mooi het van Lies eigenlijk is. Normaal heeft ze toch in het dagelijks leven ietsje meer kleren aan. En dat beperkt je toch een beetje in het zicht op het van deze knappe dame. Maar met een foto als deze, kan je precies door het strakke topje zien hoe het lijf van Lies eruit ziet.

Het lieve snoetje van Lies Zhara is om van te smelten

Natuurlijk heeft Lies een geweldig , maar laten we vooral al haar andere goede punten niet vergeten. Bijvoorbeeld haar knappe gezichtje. Ze heeft even een klein pruillipje opgezet op de foto hierboven, maar dat mag de pret niet drukken. Lies heeft namelijk een ongelooflijk lief gezichtje. En dat wordt op de foto vaak alleen nog maar duidelijker. Haar prachtige ogen kan je gemakkelijk in verdwalen. Je moet dus nog bijna oppassen in de buurt van de blondine.

Lies heeft belangrijke vraag voor haar volgers

Zelfs iemand zo knap als Lies Zhara moet gewoon haar make-up doen elke dag om er zo ongelooflijk verleidelijk uit te zien. En dat gaat haar goed af. Maar nu vindt ze dat zelf ook wel heel erg het geval. Lies krijgt het zowaar een beetje warm van zichzelf. En dus stelt ze haar volgers de vraag of ze er altijd zo goed uit ziet, of dat dit de uitzondering is. Lies krijgt zo een klein beetje inzicht in hoe ze er normaal gesproken bijloopt. En aangezien de knappe dame met haar uiterlijk best veel geld in het laadje brengt is dat helemaal geen gekke vraag om te stellen. De combinatie van haar goede make-up, haar prachtige en haar getuite pruillipjes zorgt ervoor dat iedereen optimaal kan genieten van de foto’s van Lies Zhara. Haar foto’s worden dan ook met veel plezier bekeken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..