Foto: Lies Zhara laat zich op haar heetst zien in strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara heeft weer een paar heerlijke foto’s van haar outfit online gezet en die moet je simpelweg zien vanwege haar heerlijke pakje. 

Het verrukkelijke pakje van Lies Zhara

Natuurlijk ziet Lies Zhara er in elke outfit geweldig uit. Laat dat even voorop staan. Maar het pakje wat ze deze keer uitgekozen heeft, is toch wel een stukje beter te noemen. Lies heeft namelijk een topje aangetrokken dat al haar prachtige vormen laat zien. En dat is natuurlijk wel heel bijzonder. Want de vrouwelijke vormen van Lies Zhara zijn nogal indrukwekkend. Met haar nieuwe topje weet Lies dus alle aandacht op zich te vestigen. En dat is toch wel een erg interessant plaatje geworden. Kijk dus maar even mee en geniet van de bijzondere foto’s van Lies Zhara in haar nog bijzonderdere outfit.

Lees ook: Foto: Lies Zhara duikt kleedhokje in met zeer kort broekje

Lies Zhara laat zichzelf flink zien in nieuwste topje

Zoals je op de foto hierboven kan zien laat Lies zich van haar beste kant zien. Lies heeft een flinke voorgevel die natuurlijk even goed op de foto moet worden gezet. Haar fans zijn in ieder geval erg blij met het spannende plaatje  Je kan op dat plaatje namelijk exact zien hoe mooi het lichaam van Lies eigenlijk is. Normaal heeft ze toch in het dagelijks leven ietsje meer kleren aan. En dat beperkt je toch een beetje in het zicht op het lichaam van deze knappe dame. Maar met een foto als deze, kan je precies door het strakke topje zien hoe het lijf van Lies eruit ziet.

Het lieve snoetje van Lies Zhara is om van te smelten

Natuurlijk heeft Lies een geweldig lichaam, maar laten we vooral al haar andere goede punten niet vergeten. Bijvoorbeeld haar knappe gezichtje. Ze heeft even een klein pruillipje opgezet op de foto hierboven, maar dat mag de pret niet drukken. Lies heeft namelijk een ongelooflijk lief gezichtje. En dat wordt op de foto vaak alleen nog maar duidelijker. Haar prachtige ogen kan je gemakkelijk in verdwalen. Je moet dus nog bijna oppassen in de buurt van de blondine.

Lies heeft belangrijke vraag voor haar volgers

Zelfs iemand zo knap als Lies Zhara moet gewoon haar make-up doen elke dag om er zo ongelooflijk verleidelijk uit te zien. En dat gaat haar goed af. Maar nu vindt ze dat zelf ook wel heel erg het geval. Lies krijgt het zowaar een beetje warm van zichzelf. En dus stelt ze haar volgers de vraag of ze er altijd zo goed uit ziet, of dat dit de uitzondering is. Lies krijgt zo een klein beetje inzicht in hoe ze er normaal gesproken bijloopt. En aangezien de knappe dame met haar uiterlijk best veel geld in het laadje brengt is dat helemaal geen gekke vraag om te stellen. De combinatie van haar goede make-up, haar prachtige lichaam en haar getuite pruillipjes zorgt ervoor dat iedereen optimaal kan genieten van de foto’s van Lies Zhara. Haar foto’s worden dan ook met veel plezier bekeken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Jade Anna tuit haar lipjes voor verleidelijke foto

De prachtige Jade Anna heeft weer een foto geplaatst, waar de knappe influencer weer perfect op staat. Haar fans genieten weer flink.

Beschonken Red Bull-teambaas Christian Horner laat zich volledig gaan in volle kroeg

Het lijkt er sterk op dat dit feestje uit de hand is gelopen. Christian Horner was namelijk te veel van het feestje aan het genieten.

Foto: Zien we hier Prinses Alexia met haar achterzijde pronken in strak sportbroekje?

Het is je misschien wel opgevallen, maar er is mogelijk een hele opvallende foto gelekt van prinses Alexia!