Foto: Lies Zhara laat zich diep in haar shirtje snuffelen door nieuwsgierig vriendje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara deinst niet terug wanneer een wel erg nieuwsgierig vriendje in haar shirtje wil snuffelen. De blondine lijkt er juist intens van te genieten.

Lies Zhara in trek bij spannende vriendjes

De knappe Lies Zhara heeft intens genoten van haar vakantie in de bergen in het mooie Zwitserland. Lies laat weten dat ze doordat haar ouders zijn gescheiden en ze regelmatig is verhuisd geen echt ’thuis’ heeft. Wel merkte de influencer dat ze zich in de bergen en tussen de weilanden enorm thuis voelt. Daarom weet Lies Zhara nu al dat ze niks liever wil dan later op het platteland wonen met zoveel mogelijk dieren om haar heen. Deze dieren worden waarschijnlijk op hun allerbest behandeld door Lies, want ze is stapelgek op ze. Zo deinst de blondine ook niet terug wanneer een wildvreemde koe uit Zwitserland aan haar wil snuffelen. De koe staat gewoon los in de bergen en kan dus alles doen, maar dat lijkt Lies Zhara juist helemaal geweldig te vinden. De blondine filmt zichzelf terwijl de koe steeds dichterbij haar komt. De twee zijn aan het knuffelen en aan het schuren. De koe probeert zelfs op Lies haar knie te bijten, maar ze blijft hem maar lieve aaitjes geven. Het hondje van Lies lijkt het wel een stuk spannender te vinden in gezelschap van de koe.
Lees ook: Foto: Lies Zhara deelt eerste ervaring met kortste sportbroekje ooit

Lies Zhara beleeft avontuur tijdens onrustig ritje

Naast koeien en honden vindt Lies Zhara paarden ook helemaal geweldig. Bij Lies Zhara haar vorige post met de koe vroeg ze al of ze nu een Disney prinses was geworden. Dat lijkt bijna wel zo op onderstaande video. Hier rijdt de knappe blondine op haar witte paard. Het zou zo rapunzel op een wit paar kunnen zijn uit een Disney film. Lies heeft in ieder geval net zulke lange lokken als het Disney figuur, dus dat schiet al lekker op. Wel ligt Lies er erg lui bij op de rug van het dier. Dat lijkt allemaal grappig en gezellig, totdat Lies ineens moet gaan vrezen voor haar leven. Het paard komt namelijk in beweging terwijl de influencer druk bezig is met zonnen en natuurlijk zichzelf filmen. Hierdoor schrikt Lies duidelijk even op en snel pakt ze de teugels vast. Het zou als influencer natuurlijk niet meewerken als de knappe Lies gewond raakt en zichzelf niet meer de hele dag kan fotograferen.

Lies Zhara deelt zielig moment vanuit bijzondere hoek

Van alle dieren die Lies Zhara heeft en liefhebt komt haar hondje wel hel allermeeste in beeld op Instagram. Zo lijken de twee nooit van hun zijde te wijken. Het hele kleine hondje gaat mee op vakantie en andere dingen met Lies Zhara. Meestal wordt het zwart met witte beestje opgetild door Lies wat er erg schattig uitziet. Op onderstaande video lijk hij alleen eerder in tranen uit te kunnen barsten. Misschien heeft Lies hem iets teveel overal mee heen gesleept?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.