Foto: Lies Zhara laat trots haar eigen enorme bergtoppen zien in luchtig shirtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een wandeling door de bergen met Lies Zhara is niks aan. De blondine leidt met haar openhangende shirtje namelijk enorm af van de schitterende omgeving! 

Lies Zhara trekt weinig kleren aan tijdens bergwandeling

Lies Zhara is op vakantie in Albanië en dit moet ze dan ook delen met haar volgers. Ze is op vakantie met een goede vriendin van haar en geniet volop van het land. Lies besloot dan ook om de prachtige natuur van Albanië te gaan ontdekken. Dit deed ze door te gaan hiken in de bergen over gevaarlijke rotspaden. Deze tocht over de rotsen leverde wel echt prachtig uitzicht op. Terwijl Lies en haar vriendin van de prachtige natuur genoten, letten haar volgers op een héél ander soort bergtoppen! Lies had door de warmte besloten om weinig kleren aan te trekken tijdens haar wandeling. Dit gaf haar volgers dan ook een leuk uitzicht. Lies droeg tijdens haar wandeling een lichtblauwe sportbeha met een zwarte sportlegging. In dit lichtblauwe topje waren lies haar eigen ‘bergtoppen’ dan ook niet te missen. Genieten!

Ondanks het prachtige uitzicht geeft Lies wel aan dat het een slopende tocht was. In haar story was te zien dat het ongekend warm was toen ze de hike aan het doen was. Dit was dan ook te zien aan het rode hoofd van de blondine.

Lies Zhara poseert gewaagd met haar hondje

Lies Zhara geniet van het prachtige weer op haar vakantiebestemming. Dit doet ze dan ook optimaal door aan een prachtig meer te relaxen. Tussen het chilen door was er ook nog een momentje om even te poseren voor haar volgers. Op deze vakantie heeft ze haar hondje meegenomen en die kan dan natuurlijk niet ontbreken op de foto’s. Lies poseert in een kleurrijke bikini terwijl ze haar hondje vast heeft. Aan Lies haar gezicht te zien heeft ze het erg naar haar zin op haar vakantie en geniet ze volop van de omgeving. Terwijl ze haar volgers gek maakt met een heel ander uitzicht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Lies Zhara laat stoere kant zien met dikke motor

Naast de pikante plaatjes heeft Lies Zhara ook nog een stoere kant. Lies houdt namelijk heel erg van motorrijden en doet dit dan ook met veel plezier. Om de vakantiefoto’s af te wiseelen met iets anders besloot Lies dan ook om een foto van haar dikke tweewieler te posten. Lies rijdt een motor van het merk Suzuki. Heel dik! Dat Lies niet heel serieus is met haar instaposts is bij deze foto ook weer goed te zien. de caption onder de foto is dan ook: “Beetje klaar met blauwtjes lopen dus heb besloten er twee te rijden”. Deze vorm van humor is wel te waarderen bij Lies. Lies Poseert op de motor in een spijkerbroek met een spijkerjasje en een hoodie.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lies Zhara (@lies_zhara)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Actrice Halina Reijn showt haar lijf na schokkende transformatie

Er is een bepaald lef voor nodig om je getransformeerde lichaam publiekelijk te tonen. De serieuze, acterende Halina Reijn, deed precies dat.

Foto: Model Lieke van der Hoorn draagt vrijwel niks onder doorschijnend jurkje

Lieke van der Hoorn plaatst wel vaker bloedhete kiekjes, maar met deze recente fotoshoot wist ze al haar fans versteld te doen staan!

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal!