Foto: Lies Zhara drukt haar troeven flink samen met knellend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lies Zhara trekt wel vaker de aandacht naar haar heerlijke rondingen, maar dit loeistrakke topje valt wel heel erg op.

Fans van Lies Zhara kunnen wel vaker genieten van heerlijk onthullende shots van de knappe blondine. Ook haar spectaculaire troeven worden hierbij regelmatig op de kaart gezet. En hoe kan het ook anders? Lies heeft natuurlijk een koppie om voor neer te vallen, maar haar heerlijke lijf doet daar ook niet voor onder. En als influencer is het logisch dat ze dan beide assets vol inzet, toch? We zouden dan ook eigenlijk niet verbaasd mogen zijn van dit set heerlijke plaatjes, maar Lies weet zichzelf toch te overtreffen…

Lies Zhara laat volgers watertanden met knellende fotoshoot

Onthullende fotoshoots van Lies Zhara zien we wel vaker voorbij komen op haar Instagram. De beeldschone influencer weet namelijk dondersgoed waarmee ze de aandacht van haar fans vast weet te houden en maakt daar ook goed gebruik van. Ons hoor je absoluut niet klagen! Het levert namelijk de lekkerste plaatjes op en hé, het werkt. Wij kunnen ook echt niet wegkijken van deze bloedhete shots. Alleen het eerste korte filmpje al brengt ons helemaal in rep en roer. Lies poseert daarbij in haar kamer even snel voor de camera, alsof ze zo beeldschoon uit bed komt rollen. Met haar beroemde introductie trekt ze even een gekke bek naar de camera. De charme spat er vanaf, en dan heb je de rest van het filmpje nog geeneens gezien! In luttele seconden gaat Lies namelijk van een speelse houding naar een zwoele diva!

De bloedhete outfit van Lies Zhara

Terwijl ze verleidelijk voor de camera poseert verleidt Lies moeiteloos al haar volgers. Hoe kan het ook anders? Voor zo’n zwoele blik alleen al gaan wij op onze knieën. En ons hart gaat al helemaal snel kloppen als we het barstende topje zien! Wat een cadeautje voor fans is dit dan. Lies lijkt zelf ook zeer te spreken zijn van haar bloedhete outfit, want ze verwende haar fans met nog wat vurige foto’s van haar dag. Zo toonde ze kort daarna dat ze een filmpje aan het opnemen was. En daar kwam een pittige blik en bloedhete glimlach bij kijken, al eindigt ze het pareltje natuurlijk schaterlachend. Kers op de taart was dit heerlijke plaatje achter de schermen. Het topje liet namelijk al weinig aan de verbeelding over, maar als Lies dan ook nog haar armen samenknijpt? Het verbaast ons dat het dunne stofje niet uit z’n voegen barst!

Volgers Lies Zhara gaan wild over autofilmpje

Scherpe kijkers zal ook opgevallen zijn dat Lies Zhara een onderhand bekende auto in haar filpje laat verschijnen. De beeldschone influencer plaatste namelijk recent een filmpje waarbij ze suggereerde dat ze een burn-out doet in de snelle bak. Helaas ging het monteren van het filmpje nét niet helemaal goed, en daar hadden vooral haar mannelijke fans behoorlijk wat commentaar op. “Ik zou bijna denken dat je hoofd ineens in dat van Jaap veranderd!”, grapte er eentje al snel in de reacties. Hij niet de enige, want meer volgers viel op dat de persoon in de auto halverwege het filmpje lijkt te veranderen. “Leuk gemonteerd. Alleen net jammer dat je toch nog ziet dat een andere persoon de burn-out doet”, reageerde één fan teleurgesteld. Gelukkig waren er ook genoeg fans enthousiast over de combinatie bloedmooie vrouw in een snelle auto. Ons hoor je ook echt niet klagen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Het zit in haar bloed: Emma Deckers neemt haar twee enorme tennisballen mee naar Wimbledon (foto’s!)

De mooie Emma Deckers heeft een foto online gezet die momenteel alle aandacht trekt. Zie zelf maar waarom!

Rico Verhoeven krijgt bakken kritiek na deze video met Naomy van Beem: ‘Golddigger vibes’

Rico Verhoeven heeft een nieuwe video gedeeld, waarin hij samen met zijn vriendin te zien is. Niet iedereen is er blij mee. 

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!