Foto: Lieke van Lexmond laat haar broek zakken voor behandeling

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze oude GTST-actrice heeft een behandeling gekregen om haar perfecte waar te laten komen, en daar laat ze zelfs haar broek voor zakken. Maar heeft ze niet al een perfect ?

Wat voor een behandeling neemt Lieke van Lexmond?

Lieke van Lexmond probeert haar leeftijd te bestrijden met behandelingen om haar een perfect te laten krijgen. Deze 41 jarige juweel is iedereen zijn crush geweest toen ze nog in GTST speelde, maar nu wil ze weer terug naar die tijden van een mooi met een bepaalde behandeling. Maar wat is die behandeling dan? Deze behandeling heet EMsculpt.

Wat is EMsculpt?

EMSculpt staat voor Electric Muscle Stimulation. Het gebruikt elektromagnetische energie om de spieren in het behandelde gebied te laten samentrekken,” voegt Dr. Akhavan toe dat het proces vergelijkbaar is met hoe onze spieren natuurlijk samentrekken. “Emsulpt neemt dat proces in veel sterkere mate over dan ons in staat is,” gaat hij verder. “Het gebruik van deze elektromagnetische energie zorgt ervoor dat de spieren wat ‘supermaximale contracties’ worden genoemd.

Wat houdt Lieke van lexmond bezig deze dagen?

Nou zoals je al gezien hebt, houdt het opvallende cosmetische speeltjes haar bezig. Maar werkt Lieke nog? Op haar Instagram met meer dan 300 duizend volgers promootte ze een website die kalenders verkoopt, maar is Lieke zelf eigenaar van Moonsisters? Zeker niet, want de oprichter van Moonsisters is Jetteke van Lexmond, de zus van Lieke. Zelf is Lieke kort geleden uit het bedrijf gestapt. Wat lieke vooral bezig houdt tegenwoordig is moeder zijn van twee kinderen. Dar is wel echt een fulltime baan. en ze verkondigde ook dat ze bezig is met: ‘Fietsen, paardrijden, falconry, wandelen, zwemmen…’. Dus ze heeft ook een actieve levensstijl.

Moonsisters, wat is dat nou precies?

Jaarlijks presenteert Moonsisters de Moon Calendar, waarin elke dag van het jaar de energie van de Maan wordt beschreven in combinatie met de stand van de sterrenbeelden en planeten. Deze eeuwenoude kennis wordt in het hedendaagse perspectief geplaatst, met dagelijkse richtlijnen die perfect aansluiten bij onze moderne levensstijl, aldus het bedrijf zelf dan. Het is dus een beetje zweverig gedoe, maar als mensen daar van houden is Moonsisters een goed concept om hun geld aan uit te geven. Het idee komt uit de koker van Lieke en haar zus, dus als je fan bent van de actrice is het ook zeker een aanrader.

Vooral heel veel vakantie voor Lieke van Lexmond

In deze Instagram post is te zien dat ze op vakantie is in Seychelles, war ligt in het oosten van Afrika. Dit is geen goedkope vakantie, want het is in de middle of nowhere. Maar Lieke met haar GTST verdiensten kan dit natuurlijk wel betalen. Lieke heeft in dit gebied wel echt de tijd van haar leven, want Seychelles staat bekend om prachtige stranden, exotische natuur, duiken en snorkelen. Je kan hier schijnbaar erg goed kan zien onderwater. Dit land staat ook bekend om de erg vriendelijke mensen. Een perfecte bestemming dus.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...