Foto: Lieke van der Hoorn moet haar mini- héél goed vasthouden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het prachtige model Lieke van der Hoorn heeft haar , hoewel piepklein, alsnog iets te groot gekocht. ze moet het continu omhoog houden. Dat blijkt best wel een taakje voor het knappe model, maar het lukt haar aardig. 

Piepklein badpak Lieke van der Hoorn verhult niets

Lieke van der Hoorn moet flink haar best doen om niet helemaal zonder kleren voor de camera te belanden. Hoewel haar piepkleine badpakje al nauwelijks iets verhult, lijkt het toch iets te groot te zijn. Lieke moet namelijk flink haar best doen om ervoor te zorgen dat de onderkant van het badpakje niet afzakt. Dat zou toch wel drastische gevolgen hebben voor het model. Hoewel Lieke ongetwijfeld niet de meest preutse vrouw van Nederland zal zijn, wil je toch liever niet alles van jezelf weggeven op de foto. Daar is nu juist dat badpak voor. Uit alle macht houdt Lieke van der Hoorn haar pakje omhoog. en dat ziet er ongeveer als volgt uit.

Lees ook: Foto: Model Lieke van der Hoorn ligt languit aan zwembad

Lieke van der Hoorn geniet van heerlijke vakantie

Het knappe model is er eventjes tussenuit om te genieten van de warmte. Dat valt ook wel te begrijpen, want in Nederland wil je momenteel niet zitten met de kou. Dat is toch een stuk minder prettig. Daarbij kan Lieke in de kou haar badpak niet aantrekken en dan had niemand de mooie foto kunnen zien. Dus het is voor iedereen prettig dat Lieke nu op vakantie is.

Op de wine farm is Lieke van der Hoorn heerlijk aan het bijkomen

Lieke bevindt zich op een wine farm en iets zegt ons dat ze het daar ontzettend naar haar zin gaat hebben. Met een wijntje in de hand, goed gezelschap en een warme zon aan de hemel kan het ook haast niet anders of Lieke is aan genieten. Het mag ook wel een keer. Met een druk bestaan als model moet je af en toe even een moment voor jezelf nemen. Zo kom je weer helemaal tot rust. Lieke heeft dat erg goed door en geniet maximaal van haar vakantie. Gelukkig stopt Lieke tijdens haar vakantie niet met het maken van leuke foto’s van zichzelf en daardoor kan je blijven genieten van deze knappe dame.

Lieke van der Hoorn is een ontzettend stoere dame

Als je de foto’s mag geloven is Lieke van der Hoorn een ontzettend stoere dame. Kijk bijvoorbeeld maar naar de foto hierboven. Lieke poseert daar in een erg stoere outfit, met een leren jasje, leunend tegen een auto. Het is toch wel even een ander beeld van de knappe dame dan wat ze eerder in badpak liet zien. Zo zie je maar weer dat er meerdere kanten zijn aan Lieke. Het prachtige model heeft meer in haar mars dan alleen maar foto’s in zeer onthullende pakjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!