Foto: Lieke van der Hoorn duikt zonder bovenstukje de zee in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De beeldschone Lieke van der Hoorn doet er weer een schepje bovenop. Even een frisse duik nemen zonder bovenstukje..

Nu het in Nederland steeds kouder wordt, deelt Lieke van der Hoorn een foto uit de oude doos. Een tijdje terug was ze voor een fotoshoot in Aruba aanwezig. Daar kon ze zonder moeite haar bovenstukje uitgooien. Nu in Nederland zouden de ijspegels eraan blijven hangen.

Lieke van der Hoorn laat volgers genieten met prachtig kiekje uit oude doos

Heel mannelijk Nederland wordt spontaan opgewarmd na het zien van dit heerlijke kiekje. In deze koude tijd is dit ook hard nodig en Lieke van der Hoorn helpt haar volgers hier maar al te graag mee. Zonder bovenstukje zit ze sensueel in de zee. Haar lichaam is weinig tot niet bedekt wat haar volgers helemaal wild maakt. Ze trekt haar onderbroek nog een stukje verder omhoog wat het allemaal nog wat gekker maakt. Terwijl ze dit doet wordt ze wel begluurd. Er staan drie flamingo’s om haar heen die maar al te graag willen weten wat er allemaal gebeurd. Het plaatje is dan ook om van te watertanden. Als het aan haar volgers ligt mag ze wel vaker een paar heerlijke kiekjes uit de oude doos delen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

Lieke van der Hoorn neemt voorzorgsmaatregelen

Lieke van der Hoorn heeft zichzelf weer helemaal opgedoft. Ze heeft een etentje en wilt er hier op haar beste voor uitzien. Er is alleen wel iets opvallends wat ze heeft gedaan. Ze heeft namelijk waterproof mascara opgedaan. De reden hiervoor laat ze niet weten, maar wanneer je er zo prachtig uit ziet is huilen in ieder geval nergens voor nodig, dus dat zal het niet zijn. Het beeldschone model kan iedereen aan de haak slaan wanneer ze er zo uit ziet. Het lijkt er dus op dat ze voorzorgsmaatregelen heeft genomen.

Lieke van der Hoorn in open jurk samen met prachtige vriendin

We wisten natuurlijk al dat Lieke van der Hoorn er prachtig uitziet. Nu blijkt dat de vriendinnen van het beeldschone model er ook mogen zijn. In een open jurk staat Lieke geposeerd voor de foto. Haar vriendin kijkt de andere kant op, maar zorgt er wel voor dat Lieke haar volgers een flinke inkijk te zien krijgen. Het gaat hier om Frederique Ligtvoet. Samen zijn ze aan het genieten van een paar alcoholische versnaperingen. Wanneer de dames allebei dronken zijn kan er van alles gebeuren. De volgers van Lieke van der Hoorn kijken hun ogen uit. Twee van die beeldschone dames, in open jurkjes, zie je niet elke dag. Met rode lippenstift op kijkt Lieke direct in de camera. Wanneer je naar haar kijkt ben je per direct verkocht. Het is zeer begrijpelijk dat ze model is geworden, want wat is ze toch beeldschoon!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lieke van der Hoorn (@liekevdhoorn)

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!