Foto: Lieke Martens beleeft momentje in de armen van Jackie Groenen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lieke Martens lijkt te genieten van wat dagen vrij, en is te zien samen met Jackie Groenen. De twee liggen er echter een stuk intiemer bij dan teamgenoten normaal doen…

Lieke Martens en Jackie Groenen samen te zien

Lieke Martens en Jackie Groenen verschijnen regelmatig samen op Instagram. Ze zijn tenslotte al jaren goed bevriend met elkaar, door het Nederlands Elftal. Op beelden van trainingen is ook vaker te zien dat de twee elkaar goed kunnen vinden. Sinds de zomer van 2022 zijn ze ook nog eens teamgenoten van elkaar bij Paris Saint Germain. De band van hun is zodoende dus alleen maar verder gegroeid. Nu zijn ze dus samen te zien in Parijs, waar ze genoten van een dagje vrij. Echter liggen de twee wel heel knusjes samen. Je zou er bijna wat van denken… Nou weten wij natuurlijk dat Lieke Martens getrouwd is met Benjamin van Leer. Maar of ze dat ook aan Jackie Groenen verteld heeft…

Lieke Martens lijkt te genieten in Parijs

De voorbije maanden zien we veel beelden voorbijkomen op Lieke haar Instagram, zichtbaar genietend van haar leven in Parijs. Regelmatig toont ze een foto met teamgenoten op de training, waar ze gezien haar glimlach op de foto’s veel plezier beleeft! Waar ze van 2017 tot de zomer van 2022 ruim 5 jaar speelde voor FC Barcelona, maakte ze in juli 2022 dus de overstap naar Paris Saint Germain. Haar periode in Barcelona is uiterst succesvol verlopen, met 36 goals in 87 wedstrijden. En dat als vleugelspeler! In dit seizoen wil het echter nog niet helemaal vlotten met de goals, door de hamstringblessure die ze op had gelopen. Hierdoor heeft ze een aantal maanden langs de kant gestaan en zo dus meerdere wedstrijden van haar club en het Nederlands elftal gemist.
De successen van Lieke Martens

Lieke Martens begon haar professionele carrière bij sc Heerenveen in Nederland en speelde daarna bij verschillende clubs in Europa. 2017 is een jaar waarin ze wat mijlpalen bereikte: ze maakte een transfer van de Zweedse topclub FC Rosengård naar FC Barcelona. Ook werd ze de eerste Nederlandse winnaar van de FIFA Women’s Player of the Year Award, nadat ze een belangrijke rol had gespeeld in het winnen van het EK voor vrouwen in de zomer van 2017, met het Nederlandse team. Martens heeft bij Barcelona verschillende prijzen gewonnen, waaronder de UEFA Women’s Champions League en de Spaanse titel. Ze staat bekend om haar snelheid, techniek en vermogen om doelpunten te scoren. Sinds de zomer van 2022 maakt ze furore bij Paris Saint Germain.

De successen van Jackie Groenen

Jackie Groenen begon haar carrière bij SV Saestum in Nederland en speelde daarna bij verschillende clubs in Duitsland en Engeland. Ook Jackie had een groot aandeel in het winnen van het EK in 2017. Als basisspeler speelde ze hier, op het middenveld, een bepalende rol. In 2019 was ze ook een belangrijk onderdeel van het Nederlandse team dat de finale van het Wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen bereikte. Groenen scoorde het enige doelpunt in de halve finale tegen Zweden, waarmee ze Nederland naar de finale loodste. In datzelfde jaar tekende ze bij Manchester United, waar ze tot medio 2022 speelde. Net als Lieke maakte Jackie in de zomer van 2022 de overstap naar Paris Saint Germain. Zowel Lieke Martens als Jackie Groenen hebben zeer goed werk verricht voor het Nederlandse vrouwenvoetbal en behoren tot de beste voetbalsters ter wereld. Ze hebben verschillende prijzen en onderscheidingen ontvangen voor hun prestaties op club- en internationaal niveau en zullen ongetwijfeld nog veel meer succes behalen in de toekomst

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!