Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje…

De knappe 26-jarige Lesley versprille buigt eens flink voorover in een piepklein pakje wat ons een prachtige foto oplevert. Deze knappe blondine staat bekend om haar hete en schaars geklede foto’s. Ze is totaal niet bang om te veel bloot te geven van zichzelf. Zo heeft ze ook het een en ander op televisie laten zien, waar haar vader totaal niet blij mee was. Dit gebeurde in het bekende televisieprogramma Ex On The Beach. Wil jij weten wat hier precies gebeurde? Lees dan snel verder! Wil je eerst de foto van Lesley zien waarin ze voorover buigt? Klik dan hier.

Lesley Versprille kwartet Ex On The Beach

Lesley Versprille houdt zich zeker niet in op televisie. Tijdens haar deelname aan het reality-programma Ex On The Beach ging ze dan ook helemaal los. Ze had tijdens de afleveringen het bed gedeeld met meerdere mannen, maar ook met vrouwen. Ze heeft zelfs een kwartet gehad! Deze had ze samen met de deelnemers Imke, Keanu en Dusty. Voordat ze meedeed aan het programma had ze goed nagedacht over wat ze in de toekomst wilde doen. Ze was zich er namelijk goed van bewust dat ze na haar deelname aan dit programma een baan als bijvoorbeeld advocaat wel zou kunnen vergeten. Ze heeft er uiteindelijk dus toch voor gekozen om mee te doen en zij heeft hier voor enorm veel spektakel gezorgd. Lesley wordt gezien als een van de beruchtste deelnemers van het programma ooit.

Lesley Versprille

Vader Lesley niet blij met beelden EOTB

Lesley laat weten dat haar vader het verschrikkelijk vindt om haar te zien hebben op televisie. Hij begrijpt wel dat het normaal is om te hebben, maar is zeker niet trots op het feit dat ze dit op televisie laat zien. Na het zien van die kwartet met Lesley zal hij wel helemaal in shock zijn geweest. De andere deelnemers van het kwartet snappen dit volledig en zeggen ook dat het natuurlijk totaal niet normaal is wat daar gebeurde. Lesley kan dit zelf ook wel beamen, maar zegt ook dat ze verwacht dat haar vader vroeger ook veel gekke dingen heeft gedaan. Daarnaast heeft ze ook ooit verteld over het spannende dagboek van haar overleden moeder. Hierin stonden namelijk allemaal spannende verhalen met namen van veel verschillende mannen, waarmee de moeder van Lesley het bed heeft gedeeld. Lesley weet dus wel waar het vandaan komt.

Lesley Versprille is content creator

Lesley Versprille is een bekende content creator. Op haar website deelt ze spannende foto’s en filmpjes van zichzelf in zeer schaarse kleding. Dit doet ze op aanvraag van vooral mannen, maar ook vrouwen die geabonneerd zijn op haar website. Hier verdient Lesley enorm veel geld mee. Na haar beruchte deelname aan het programma Ex On The Beach is ze begonnen met deze manier van geld verdienen en dit pakte geweldig uit voor Lesley. Tijdens haar piekmomenten, dus vlak na het programma, verdiende Lesley tot wel €12.000 per maand aan alleen al deze inkomstenbron. Nu haar deelname natuurlijk steeds minder relevant wordt, dalen haar inkomsten ook. Ze verdient nu rond de €8.000 per maand.

Lesley Versprille

Wil jij meer zien van Lesley Versprille?

Wil jij meer zien van Lesley Versprille? Neem dan zeker een kijkje op haar Instagrampagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!

Video: Schaatsster Suzanne Schulting trekt keihard aan knalrood lichaamsdeel

Suzanne Schulting heeft een bijzondere manier gevonden om zichzelf sneller te laten herstellen. En dat moet je even gezien hebben.