Foto: Laetitia Gerards trekt zich suf tijdens Wie Is De Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Laetitia Gerards is een enorm sportieve dame, dat heeft WIDM wel bewezen. Maar nu moet ze wel heel erg hard haar best doen. 

De aflevering van Wie is de Molvalt zwaar voor Laetitia Gerards. Niet alleen moet ze flink aan een touw sjorren terwijl ze op een surfplank staat. Ook moet ze heel hard aan een touw trekken van een boog tijdens het boogschieten. Gelukkig is de prachtige zangeres best wel sportief ingesteld, anders zou het toch een probleem worden voor de sportieve dame. Maar echt makkelijk is het ook niet. Laetitia heeft het zwaar te verduren. Maar ze zet door. Koste wat het kost gaat Laetitia ervoor zorgen dat ze de eindstreep haalt. Tenzij het natuurlijk allemaal een spelletje is en ze al die tijd al de Mol blijkt te zijn. Dan kan ze in ieder geval naast zingen ook nog eens geweldig acteren.

Lees ook: Foto: Bloedfanatieke Laetitia Gerards raakt gewond tijdens Wie Is De Mol

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laetitia Gerards (@laetitiagerards)

Laetitia blijft een sluwe, maar prachtige kandidaat in deze editie van WIDM

Van alle kandidaten die het spannende programma rijk is, is er waarschijnlijk niemand zo knap en zo sluw als Laetitia Gerards. De roodharige zangeres speelt niet alleen het spelletje heel erg goed mee, ze weet er ondanks alle ontberingen ook nog eens geweldig uit te zien. En dat is natuurlijk pas echt knap. Want waar de meeste mensen na een tijdje toch een beetje beginnen te verslonzen, ziet Laetitia er oprecht altijd goed uit. En dat is een klein applausje waard. Met haar knappe gezichtje, wonderschone figuur en prachtige rode lokken is Laetitia het verborgen talent uit deze editie van Wie is de Mol?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laetitia Gerards (@laetitiagerards)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hijgende Bridget Maasland bereikt hoogtepunt tijdens vakantie

Bridget Maasland heeft op haar vakantie in Denemarken een klein beetje last van hoogtevrees. Maar gelukkig maakt Estevana Polman de reis goed. 

Foto: Dionne Stax zet zichzelf voor schut achter de schermen bij tv-programma Aria

Dionne Stax weet zichzelf goed voor schut te zetten achter de schermen bij Aria. Gelukkig kan ze er zelf nog om lachen.

Foto: Romy Monteiro deelt betoverend kiekje van doorschijnende galajurk

De prachtige Romy Monteiro moest helaas haar eerste Amsterdamse Pride missen vanwege deze betoverende galajurk.