Foto: kwetsbare Miljuschka Witzenhausen barst in tranen uit dankzij Nick Schilder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een diepgaand gesprek met Beau van Erven Dorens zorgde voor een huilende Miljuschka Witzenhausen. De presentatrice stelde zich kwetsbaar op in een emotionele aflevering van Lago di Beau.

Tijdens de eerste aflevering van Lago di Beau was het gelijk raak: veel gejank en diepgaande gesprekken. Het programma dat door Beau van Erven Dorens gepresenteerd wordt zorgde dan ook gelijk voor hoge kijkcijfers. Er kwamen er veel emoties los bij

Miljuschka geeft zich helemaal bloot in Lago di Beau

In Lago di Beau ontvangt Beau van Erven Dorens telkens twee gasten om te praten over het leven. Daar komen natuurlijk ook leuke vakantieactiviteiten bij kijken, want de titel verklapt het al een beetje. Beau heeft een luxe villa aan het Lago di Como meer geboekt waar hij een tijdje met verschillende BN’ers opgescheept zit. Hij wil weten waar zijn gasten vandaan komen, hoe ze zijn opgevoed, wat hun dromen waren en hoe ze de toekomst zien. Voor Miljuschka zijn die eerste onderwerpen erg lastig omdat ze natuurlijk een naam heeft die het niet makkelijk voor haar heeft gemaakt. Ze vertelt Beau en Nick er open over hoe dat was en wat voor invloed dat op haar had. Het werd al allemaal erg gevoelig, maar Miljuschka hield zich erg sterk in het gesprek.

Miljuschka Witzenhausen huilt in Lago di Beau

Lees ook: Miljuschka Witzenhausen stikt bijna in kerstverlichting

Miljuschka Witzenhausen in tranen door Nick Schilder

Pas later op de aflevering werd de boel nóg emotioneler. Je zou het niet verwachten, maar het was toch echt Nick Schilder die Miljuschka uiteindelijk liet huilen. Het waren geen gemene woorden die haar in tranen lieten uitbarsten, maar het was Nick zijn prachtige muziek. Hij zong een nummer dat veel voor Miljuschka betekende. Aan het eind van het nummer liet Miljuschka wat tranen vallen en liet ze weten dat ze gelijk moest denken aan een afscheid van iemand. Ook Beau was even van zijn apropos en kort daarna kwam Nick ook los. Miljuschka stak iedereen aan met haar emoties en dat zorgde weer voor nog diepere gesprekken. We hebben de presentatrice nog nooit zo gezien…
Miljuschka kan toch lachen op foto met Beau van Erven Dorens

Gelukkig kijkt de presentatrice terug op Lago di Beau als een mooie ervaring. Op Instagram  plaatst Miljuschka nog een bericht over het korte tripje. Ze geeft wel aan dat ze het moeilijk vond om terug te zien. “Dus vanavond zie je dat. Niet mij als slachtoffer, maar als vrouw die de lessen van het leven omarmt. Ik op mijn kwetsbaarst. Het voelt naakt en doodeng. Maar ben dankbaar dat ik het heb kunnen doen met @beauvaned en @nickschilder“, schreef ze erbij. Gelukkig is het dus allemaal goedgekomen met de presentatrice!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!