Foto: Korte jurkje van Romee Strijd laat rondingen perfect zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romee Strijd is één van de knapste vrouwen in Nederland. Met deze prachtige foto van haar rondingen bewijst ze dat maar weer eens. 

De knappe blondine deelt wel één hele spannende foto. Haar rondingen komen perfect uit de verf. Het is niet gek dat al haar volgers met schuim in de mondhoeken naar deze foto kijken. Wat een prachtdame is Romee Strijd ook.

Romee Strijd weet hoe je er perfect uit moet zien

De knappe Romee Strijd is van beroeps een model. Dit is ook goed te zien wanneer je naar haar foto kijkt. Er is geen enkele professional aanwezig, maar de beeldschone model weet alsnog de perfecte pose te vinden. Met deze perfecte pose komen haar rondingen enorm goed naar voren. De blondine is namelijk hoog zwanger. Ze is waarschijnlijk samen met haar vriend even een lekker stukje wandelen en een frisse neus halen. Wanneer je zwanger bent is bewegen heel belangrijk. Dat is wat de knappe blondine nu ook aan het doen is. In een superkort jurkje loopt ze door de wijk. Met een beeldschone glimlach op haar gezicht geniet ze volop van dit blokje om. Het is dus nog even afwachten, maar binnenkort heeft Romee Strijd haar gezinnetje met één persoon uitgebreid.
Vriend van Romee Strijd maakt haar dolgelukkig

Een tijdje terug heeft de vriend van Romee Strijd, Laurens van Leeuwen, haar ten huwelijk gevraagd. Hier heeft de knappe blondine vol overtuiging ‘JA’ op gezegd. Nu een paar maanden later lijkt ze nog steeds dolgelukkig te zijn met haar vriend. Nu hun tweede kind op komst is, kan hun leven niet meer stuk. De knappe blondine is ook al vanaf haar 15e samen met vriendlief. Niks lijkt het liefdeskoppel kapot te kunnen maken. In een enorm verleidelijk setje laat Romee Strijd, samen met haar vriend, haar volgers weer even verwennen. Zelfs nu ze hoogzwanger is, blijft ze een parel om te zien. Geen wonder dat zoveel mannen gek zijn op haar.
Romee Strijdt heeft oplossing gevonden voor het zwangerschap

Elke vrouw weet uit eigen ervaring, of door een persoon dichtbij haar, dat zwangerschappen enorm zwaar kunnen zijn. Wanneer de baby is geboren begint het allemaal eigenlijk pas. Veel vrouwen zijn na een zwangerschap helemaal uitgeput. Romee Strijd heeft hier de perfecte oplossing voor gevonden. Voordat de baby is geboren slaapt ze namelijk zoveel mogelijk. Nu ze nog rustig kan gaan slapen wil het knappe model deze slaap zo goed mogelijk benutten. Op deze manier probeert Romee er zo klaar mogelijk voor te zijn wanneer de baby komt. Dit is niet de eerste keer dat Romee Strijdt zwanger is. Het lijkt er nu dus op dat ze van haar fouten heeft geleerd en nu wel genoeg rust pakt. In een lekker pakje zit ze op bed en laat ze weten dat ze gelijk gaat slapen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!