Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zangeres Melanie Jonk zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto’s eigenhandig verandering in!

Voor wie de Beste Zangers volgt om wat nieuw muziektalent te ontdekken heeft geluk! Deze ronde is weer perfect gebalanceerd met grote namen en onbekende gezichten en wat hebben we er zin in. Zangeres Melanie Jonk, bekend als Mell van Mell & Vintage Future, is één van de toppers die zich dit jaar het grote publiek in probeert te wurmen. En hier alvast een overzichtje van wat je allemaal van haar wil weten.

Zangeres Mell is deelnemer van Beste Zangers

Je hebt het wel voorbij zien komen: Melanie Jonk sluit zich aan bij het nieuwste seizoen van Beste Zangers. En geen wonder ook. De 29-jarige schoonheid heeft namelijk een zangstem om U tegen te zeggen, en dat heeft ze ruimschoots bewezen. Als leadzangeres Mell van de band Mell & Vintage Future heeft ze namelijk al heel wat fans verzameld. Samen met muziekveteranen Ton Dijkman en Nico Brandsen vormt Melanie de populaire groep. En Beste Zangers is ook niet de eerste keer voor de band op televisie. Enkele tijd geleden blies de groep de jury omver in het zangprogramma We Want More! “Het beste wat Volendam ooit geproduceert heeft”, werd destijds over hun optreden gezegd.

En Melanie is sindsdien niet meer uit het publiekelijk oog vertrokken. Logisch dus ook dat de Volendamse superster gevraagd is voor het programma Beste Zangers. Samen met gastheer Jan Smit vertrekt Mell met zes andere artiesten naar het zonnige Sevilla in het zuiden van Spanje. Daar worden de zangers uitgedaagd elkaars (favoriete) nummer te vertolken, waarbij regelmatige ware muzikale parels naar voren komen. Zo stond Davina Michelle in een eerder seizoen wékenlang op de eerste plaats van de Top 40 met haar versie van Duurt Te Lang. Fans van het programma kunnen niet wachten op de verrassende hits die er dit jaar uitgeknald zullen worden, en de deelname van Mel belooft veel goeds.

Zangeres Melanie Jonk ken je van The Voice

De Volendamse zangeres Melanie Jonk zal niet voor iedereen een nieuw gezicht zijn. Naast dat ze met haar band Mell & Vintage Future al een flinke fanbase opgebouwd heeft, heeft ze ook een naam voor zichzelf gemaakt bij The Voice. Het is al weer geruime tijd geleden, maar in 2014 deed ze alle vier de coaches draaien bij haar blind audition. “Van de auditie weet ik gewoon helemaal niets meer. Het is één grote waas”, vertelde Melanie kort na haar deelname aan RTL Boulevard. Hoewel ze toendertijd niet de populaire muziekwedstrijd heeft gewonnen waren de coaches diep onder de indruk van haar zangtalent. Zo verzorgde ze kort na haar debut al het voorprogramma van de band 3JS tijdens hun uitverkochte theatertour. Bij The Voice koos ze voor coach Marco Borsato, maar bij Jan Smit is ze dus ook niet onopgemerkt gebleven. Ook is ze een bekend gezicht voor mede-deelnemers Douwe Bob en Duncan Laurence! Het belooft een spannend seizoen te worden. We wachten dan ook met smacht op de muziekale meesterwerken die Melanie voor ons neer gaat zetten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Romee Strijd begluurt zichzelf in badkleding bij privé zwembad

Het knappe model Romee Strijd heeft een mooie foto geplaatst waar haar volgers nog ontzettend lang van zullen smullen. 

Video: Fitgirl Dominique Hazeleger begint aan workout zonder topje

De knappe Dominique Hazeleger maakt iedereen natuurlijk enorm nieuwsgierig wat er onder haar topje schuilgaat dankzij deze video. 

Foto: Anna Nooshin ziet na zwangerschap vooral haar troeven groeien

Anna Nooshin is zwanger en daardoor gaan bepaalde onderdelen van haar lichaam flink groeien. De influencer deelt een foto waar haar nieuwe troeven erg goed op te zien zijn.