Foto: Kletsnatte Marieke Elsinga zoekt oplossing voor irritante flapjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga houdt ervan om veel te lopen. Meestal besteed ze haar vrije dagen met lopen door de stad. Maar met dit weer wordt dat toch een stukje lastiger. 

Kletsnat. Dat is de perfecte omschrijving van Marieke Elsinga de afgelopen dagen. Ondanks het ontzettend slechte weer blijft de bloedmooie presentatrice van locatie naar locatie lopen. En daar wordt ze natuurlijk erg nat van. Ze heeft daar ook nog niet bepaald de ideale oplossing voor gevonden. In eerste instantie was haar outfit helemaal niet gemaakt voor de regen. Al zag die er natuurlijk wel ongelooflijk goed uit.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga laat zich betasten door kikker in eigen kleedkamer

Marieke maakt foto van waterproof upgrade van strakke pakje

Hoewel haar strakke pakje er wel gewoon heel goed uit ziet, is het niet bepaald waterproof. Dus als Marieke niet als bezopen kat erbij wil lopen, zal ze daar iets op moeten verzinnen. Dat heeft ze ook gedaan, alleen is de oplossing van Marieke iets minder charmant dan je zou verwachten. Ze heeft namelijk een ruime poncho aangetrokken met allerlei flapjes die los in de wind waaien. Hoewel Marieke wel een stuk droger blijft in dit kledingstuk, wordt ze er niet verleidelijker op. Sterker nog, Marieke ziet er in haar nieuwe outfit stukken minder knap uit. Maar ze blijft in ieder geval wel droog.

Marieke ziet niks door dode hoek van haar regenjas

Hoewel Marieke met haar nieuwe oplossing wel droog blijft is dit ook niet bepaald ideaal. Ze kan namelijk niet goed om zich heen kijken. Wat nu als Marieke plotseling zonder goed te kijken de straat over steekt en dan geschept wordt door een auto? En dat allemaal omdat ze niet goed om zich heen kon kijken. Daar moet toch een oplossing voor te vinden zijn? Voorlopig nog niet in ieder geval. Dus moet Marieke noodgedwongen nog beter uit haar doppen kijken. Ze deelt haar frustraties met haar volgers op Instagram.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Deze bekende Nederlanders zitten stiekem in Eurovisie-clip ‘Europapa’ van Joost Klein

Joost Klein heeft eindelijk zijn nieuwe clip laten zien en die zit vol bekende koppen. Deze mensen doen allemaal mee. 

Quincy Promes vermaakt zich prima in Rusland: dit is zijn beeldschone nieuwe vriendin

Quincy Promes vliegt soms naar dubai om zijn vriendin, rapper Dreamdoll, te ontmoeten voor een paar wilde nachtjes.

Foto: Prachtige Kelly Piquet maakt Max Verstappen alvast warm in Bahrein

De seizoensstart van de F1 is in Bahrein. Kelly Piquet is aanwezig en max Verstappen geniet zo te zien met volle teugen.