Foto: Kletsnatte Boerin Annemiek Koekoek viert feestje in de modder

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek viert een kletsnat feestje in haar eentje, maar daar lijkt de knappe beorin geen enkele moeite mee te hebben. 

Terwijl noodweer voor 99% van Nederland ellende betekent, zijn de boeren en boerinnen van ons land er enorm blij mee. Het was al weken ontzettend droog, dus het land kon wel wat vocht gebruiken. Daarom rende Annemiek tijdens deze heftige storm naar buiten om de weergoden te bedanken. Kletsnat en modderig werd ze ervan, maar dat mocht de pret zeker niet drukken.

Lees ook: Foto: Annemiek Koekoek poseert zonder haar boeren overalls voor LINDA

Annemarie Koekoek wordt flink nat

De regendruppels lopen van haar inmiddels onderkoelde lijf af, maar voor Annemarie is dat geen enkel probleem. De beeldscone boerin houdt wel van een beetje regen. Dat blijkt ook, want op de foto is ze enorm blij met het stortweer. Het was de afgelopen tijd ook wel belachelijk droog in Nederland. Annemarie, en al haar medeboeren, hebben het dus zwaar gehad. Maar met de regen is eigenlijk alles weer goed. Annemarie viert daarom ook flilnk feest bij het grijze, natte weer

Annemarie wordt vies door de modder

Al die regen is natuurlijk fijn voor de natuur, maar iets minder fijn voor je kleren. Alles wordt namelijk zo modderig. Annemarie heeft daar kennelijk geen enkel probleem mee. Die danst buiten in de regen vrolijk door. Stampend in de modder viert ze feest vanwege de regen. Dat ze daarbij een beetje vies wordt vindt ze niet erg. Ze is vanwege haar werk wel het een en ander gewend. Een beetje modder zal Annemarie dan ook niet afschrikken.

Het hondje van Annemarie Koekoek op video ook heel blij met regen

Niet alleen Annemarie, maar ook haar hondje is heel erg blij met de nodige verkoeling. Je kan het beestje in de video vrolijk op en neer zien springen. De regen doet duidelijk wat met hem. Net als met Annemarie trouwens, die wordt namelijk net zo vrolijk van de regen. Zo zie je maar weer dat hond en baasje niet heel erg ver uit elkaar liggen qua gedrag. Zowel Annemarie als haar trouwe metgezel verwelkomen het natte weer van harte. Als het aan Annemarie lag, regende het nog veel vaker in Nederland.
Wind, regen of zonneschijn, Annemarie Koekoek ziet er altijd goed uit

Ze wordt niets voor niets gezien als een van de meest knappe boerinnen van Nederland. Annemarie mag er echt wel zijn. En dan maakt het niet uit of de knappe brunette in de volle regen staat of in de stralende zon. Ze weet zich altijd wel goed te presenteren. Annemarie is ongeacht het weer altijd op haar best. Bij Annemarie maakt het dus niks uit of ze zongebruinde wangetjes heeft, of de dikke regendruppels over haar wangen lopen. Het is ook niet gek dat Annemarie na haar Boer Zoekt Vrouw avontuur zoveel nieuwe volgers erbij heeft gekregen. De knappe boerin maakt namelijk een hoop los bij haar volgers.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle.