Foto: kleine Fatima Moreira de Melo komt maar net boven desk RTL Boulevard uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Fatima Moreira de Melo is maar een klein dametje. Meestal levert dat geen problemen op, maar soms wel. Zeker als ze niet boven de desk uit komt. 

Presentatrice Fatima Moreira de Melo is maar een klein dametje. En dat kan nog wel eens problemen opleveren. Helemaal als ze niet boven de desk van RTL Boulevard uit komt. Want hoe moet ze nou het programma presentere als ze net aan met haar hoofd boven de desk uit komt? Dat wordt toch wel een beetje lastig. Fatima moet dus creatief gaan nadenken om het programma toch goed te kunnen presenteren. Moet ze bijvoorbeeld elke uitzending hele hoge hakken of plateauzolen dragen? Of moeten ze gewoon standaard een trappetje achter de desk hebben staan zodat Fatima op gelijke hoogte staat met de andere presentators?

Lees ook: Foto: Wat is er met het gezicht van Fatima Moreira de Melo gebeurd?
Fatima bewijst ‘klein maar fijn’ met beeldschone foto

Hoewel Fatima misschien aan de kleine kant is, helemaal als je haar naast het torenhoge desk van RTL Boulevard ziet, blijft ze natuurlijk een beeldschone vrouw. Van haar prachtige , tot haar lieve lach, Fatima heeft het allemaal. Haar goede figuur heeft ze nog te danken aan haar hockeydagen. Al die trainingen hebben ervoor gezorgd dat Fatima een bijzonder knap figuur heeft gekregen. Daarnaast heeft ze een van de meest lieve glimlachen van Nederland. Ook draagt Fatima altijd de leukste outfits, die haar nog net even een stukje knapper er uit laten zien. Het is dus maar mooi dat Fatima na haar hockey carrière niet in de vergetelheid is geraakt. Dat zou namelijk zonde zijn. De knappe presentatrice en voormalig topsporter is namelijk veel te leuk om niet op je beeldscherm te hebben.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!