Foto: Kjeld Nuis bedriegt Joy Beune met andere bekende schaatsster

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Joy Beune staat bekend als één van de mooiste vrouwen uit ons land. Toch kiest Kjeld Nuis ervoor om vreemd te gaan met een andere schaatsster..

De meeste mannen zouden een gat in de lucht springen als ze elke nacht naast Joy Beune zouden mogen slapen. De blondine blijkt echter niet genoeg voor Kjeld Nuis, die bereid is alles op het spel te zetten voor een beetje plezier.

Kjeld Nuis laat Joy Beune stikken voor Femke Kok

Ze zeggen wel eens dat iemand die vreemd gaat, dat honderd procent nog een keer zou doen. Wat dat betreft had Joy Beune het wellicht aan kunnen zien komen. Zij kreeg namelijk wat met Kjeld Nuis terwijl die een relatie en zelfs een kind met Jill de Robles had. Nu is Joy zelf de gedupeerde. Juicechannel meldt namelijk dat Kjeld Nuis al een tijd een affaire heeft met Femke Kok. Op de Olympische Spelen zouden er gekke dingen gebeurd zijn in het appartement waar ze verbleven. Dat is extra pijnlijk voor Joy, die natuurlijk teamgenoot is van Femke in TeamNL. Een informateur van Juicechannel weet dat Kjeld aan Femke beloofd heeft voor haar te gaan. Toch heeft hij de relatie met Joy nog niet verbroken. Hij houdt beide dames aan het lijntje.

Kjeld Nuis Joy Beune Femke Kok

Kjeld Nuis lachte om Koen Verweij en Jutta Leerdam

Een tijdje geleden kwam via juicekanalen naar buiten dat Koen Verweij vreemd gegaan zou zijn. Jutta Leerdam en Koen verbraken daarop de relatie. Het schijnt dat Kjeld Nuis destijds hartelijk gelachen heeft om de misstappen van Koen en hoe hij tegen de lamp liep. Nu komt hij echter zelf met de gebakken peren te zitten. Juicechannel weet namelijk een hoop te melden over Kjeld Nuis met Femke Kok. De schaatser zou meerdere malen vreemd gegaan zijn en moet nog maar kijken of Joy Beune dit van hem pikt. Saillant detail hierbij is dat een goede vriendin van Femke degene lijkt die de roddels de wereld in helpt.

Kjeld Nuis Joy Beune Femke Kok

Joy Beune in nieuw strak pakje op de baan

Deze zomer maakte Joy Beune bekend de overstap te maken van Team Jumbo-Visma naar IKO. Een nieuw team betekent natuurlijk ook een ander pakje tijdens de trainingen en wedstrijden. Op haar Instagram deelt ze een foto van haar nieuwe schaatspak. Ze is eindelijk terug op de baan en lijkt helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. De wissel van team lijkt haar goed te doen. De vraag is natuurlijk of ze binnenkort ook op het gebied van de liefde een overstap gaat maken. Met het gedrag van Kjeld Nuis lijkt ons dat een goed plan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!