Foto: Kim-Lian van der Meij heeft last van te veel wild groeiend haar

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij heeft na een dagje strand wel heel erg last van een bad-hair-day. Maar de knappe presentatrice laat dat haar niet tegenhouden. 

De knappe Kim-Lian van der Meij heeft erg onstuimig haar. En soms weet ze zelf ook niet zo goed wat ze er mee aan moet. Maar na een dagje strand is het resultaat wel heel erg. Kim-Lian doet niet eens moeite om het te verbergen, dat zou te veel werk zijn. Ze deelt haar wilde krullen met de hele wereld. Zo kan iedereen zien dat zelfs de bekende mensen die ze volgen soms wel een last hebben van een slechte haar dag. Het zet Kim-Lian weer een stukje dichter bij haar volgers, die haar met of zonder prachtig kapsel nog steeds een ongelooflijk knappe dame vinden.

Lees ook: Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand
Kim-Lian legt haar slechte kapsel even uit

De meeste mensen zullen Kim-Lian met zo’n kapsel nauwelijks herkennen, maar het is haar toch echt. De presentatrice legt graag even uit hoe dit toch heeft kunnen gebeuren. Allereerst droeg ze twee dagen lang een erg strakke vlecht. Vervolgens heeft ze een volle stranddag gehad, waarbij het zoute water en de felle zon natuurlijk ook een aandeel hebben in het verwilderde kapsel van Kim-Lian. Als laatste speelt acht weken aan vakantie-uitgroei ook een rol. Misschien is het toch eens tijd voor Kim-Lian om weer een kapper op te gaan zoeken. Dat zou een hoop wonderen doen voor haar inmiddels ontplofte kapsel. Zowel Kim-Lian als al haar volgers zouden waarschijnlijk blijer worden van een nieuwe coupe.
Kim-Lian geniet van lang dagje strand

De temperaturen liepen van de week wel heel erg hoog op en Kim-Lian vond dat een goed moment om een heerlijk het strand op te zoeken. De prachtige presentatrice vond het tijd om even lekker te gaan suppen. Na zich goed ingesmeerd te hebben met zonnebrand ging ze samen met een vriendin haar plank op. De hele middag hebben Kim-Lian en haar vriendin op de plank gezeten. In de volle zon in de warmte hadden de twee het enorm naar hun zin. Dat Kim-Lian nu rondloopt als een soort geëlektrocuteerde leeuw neemt ze dan maar even voor lief. Dat was haar het dagje strand meer dan waard.

Kim-Lian moet wel langs de kapper

Er zit niks anders op of Kim-Lian moet langs de kapper. Niet alleen om zichzelf goed te voelen, of haar fans tevreden te houden, maar ook omdat ze met dit kapsel niet op televisie kan verschijnen. Dat wordt een ramp. Dan maar even snel een kapper opzoeken en hopen dat hij er niet te veel af haalt. De lange manen van Kim-Lian staan de knappe presentatrice namelijk erg goed, als ze tenminste in model zitten. Binnenkort kan je dus waarschijnlijk weer genieten van het nieuwe kapsel van Kim-Lian van der Meij.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.