Foto: Kim-Lian van der Meij beleeft spannende Kerst met wilde standjes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij beleeft een zeer spannende kerst dit jaar. Ze voert namelijk allerlei spannende standjes uit.

Dit jaar is Kerst voor Kim Lian van der Meij net even anders. In aanloop naar het kerstfeest presenteert ze namelijk het programma 5 Days of Christmas. Hierin heeft ze een aantal interessante gasten waarmee ze leuke dingen doet. Met Elllemiek Vermolen besloot ze bijvoorbeeld om een yoga sessie te doen. Daar kwamen de meest wonderbaarlijke standjes uit voort. Kim-Lian maakt zichzelf nog eens extra aantrekkelijk met haar lenige bewegingen. Gelukkig is er beeldmateriaal van, zodat je er nog even ietsje langer van kan genieten.

Lees ook: Kim-Lian van der Meij neemt enorm risico met strakke broek tijdens kerstdiner
Kim-Lian bespringt Ellemieke Vermolen in 5 days of christmas

Kim-Lian haar yoga sessie met Ellemieke begint al vrij heftig. Kim-Lian bespringt letterlijk haar gast, als een leeuw die zijn prooi ziet. Wat volgt is een zeer potje yoga, waarbij de twee dames elkaar proberen te overtreffen in lenigheid. Kim-Lian weet zo te zien wel hoe ze verleidelijke televisie moet maken, want als je dit zo ziet, dan kan je niet meer van kanaal veranderen. Dan zit je gehypnotiseerd achter je scherm te kijken.

Kim-Lian beleeft momenten met Ellemieke

Samen met haar gast wurmt Kim-Lian zich in de meest standjes. Het is een beetje de vraag hoeveel van wat je ziet daadwerkelijk iets met yoga t maken heeft en hoeveel van de oefeningen Kim-Lian niet bedacht heeft om een momentje met Ellemieke te kunnen beleven. Dat laatste zou best logisch kunnen zijn. Ellemieke is een prachtige vrouw, dus daar wil je dan zo dicht mogelijk bij in de buurt komen. Soms worden de poses echter wel heel .

Kim-Lian kan niet wachten om nieuwe programma te delen

In haar nachtjapon stormt Kim-Lian de trap af om iedereen te laten weten dat haar nieuwe programma binnenkort toch echt te zien is. Zelf heeft de enthousiaste presentatrice er in ieder geval enorm veel zin in. En als de yoga poses die ze met Ellemieke oefende slechts het voorproefje zijn van wat je kan verwachten, dan kan het niet anders of het wordt fenomenaal goed. En zo niet, dan kan je altijd nog genieten van Kim-Lian in een verleidelijke nachtjapon, of Kim-Lian tijdens een verleidelijke yogapose. Er is dus genoeg om van te genieten.

Dit kan je verwachten van 5 Days of Christmas met Kim-Lian

Mocht het nog een beetje onduidelijk zijn waar het nieuwe programma van Kim-Lian over gaat, dan kan je de onderstaande trailer nog even bekijken. Dan krijg je al meer een beeld van wat er je allemaal te wachten staat tijdens het kijken van dit programma. Maar het maakt ook eigenlijk niet zo veel uit in wat voor programma ze zit, want meer zien van Kim-Lian van der Meij is eigenlijk altijd een goed idee. Daar wordt iedereen vrolijk van.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!